اداره نظارت و ارزيابي فرآورده هاي طبيعي، سنتي و مکمل دانشگاه برگزار کرد:
برگزاري دومين کارگاه آشنايي با الزامات GMP-PIC/S
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران- دومين کارگاه از مجموعه کارگاههاي آموزشي آشنايي با الزامات GMP-PIC/S در کارخانههاي فرآوردههاي طبيعي، سنتي و مکمل روز سه شنبه ?? آذرماه سال ???? به صورت وبينار، توسط اداره نظارت و ارزيابي فرآوردههاي طبيعي، سنتي و مکمل در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران برگزار
255982.mp3
برگزاري دومين کارگاه آشنايي با الزامات GMP-PIC/S
اداره نظارت و ارزيابي فرآورده هاي طبيعي، سنتي و مکمل دانشگاه برگزار کرد:
برگزاري دومين کارگاه آشنايي با الزامات GMP-PIC/S
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران- دومين کارگاه از مجموعه کارگاههاي آموزشي آشنايي با الزامات GMP-PIC/S در کارخانههاي فرآوردههاي طبيعي، سنتي و مکمل روز سه شنبه ?? آذرماه سال ???? به صورت وبينار، توسط اداره نظارت و ارزيابي فرآوردههاي طبيعي، سنتي و مکمل در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران برگزار گرديد.
دکتر آزاده رييس دانا، رييس اداره نظارت و ارزيابي فرآوردههاي طبيعي، سنتي و مکمل دانشگاه، هدف از برگزاري اين کارگاه را آشنايي کارشناسان نظارتي اداره نظارت و ارزيابي فراوردههاي طبيعي، سنتي و مکمل با الزامات استاندارد PICS در زمينه آبهاي دارويي و سيستم آبساز کارخانههاي فرآوردههاي طبيعي، سنتي و مکمل عنوان کرد.
به منظور مشارکت هرچه بيشتر شرکت کنندگان و ارزيابي بهتر مطالب آموزشي ارائه شده، طي دو مرحله، پاسخ سوالات پيش آزمون و پس آزمون از شرکت کنندگان دريافت و مورد واکاوي قرار گرفت.
در اين دوره علاوه بر کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران و کارشناسان ادارات متناظر شبکههاي بهداشت و درمان بهارستان، رباط کريم، شهر قدس و ملارد، شهريار و کارشناسان نظارتي دانشگاههاي سراسر کشور نيز به صورت برخط حضور داشته و در پايان، جلسه پرسش و پاسخ با حضور کليه مدرسان دوره برگزار و به پرسشهاي مطرح شده شرکت کنندگان، پاسخ داده شد.
لازم به ذکر است که در کارگاه قبلي، شرکت کنندگان با الزامات ? گانه استاندارد PICS و چگونگي استقرار آن در کارخانههاي فرآوردههاي طبيعي، سنتي و مکمل آشنا شده بودند.
: