معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران:
برگزاري دوره هاي آموزشي فني در راستاي توانمند سازي آزمايشگاه هاي کنترل کيفي واحد هاي توليدي توسط آزمايشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
در راستاي آموزش و توانمند سازي آزمايشگاه واحد هاي توليدي حوزه نظارتي دانشگاه ايران، در مجموع 72 نفر در
255644.mp3
برگزاري دوره هاي آموزشي فني در راستاي توانمند سازي آزمايشگاه هاي کنترل کيفي واحد هاي توليدي توسط آزمايشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
برگزاري دوره هاي آموزشي فني در راستاي توانمند سازي آزمايشگاه هاي کنترل کيفي واحد هاي توليدي توسط آزمايشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران – در راستاي آموزش و توانمند سازي آزمايشگاه واحد هاي توليدي حوزه نظارتي دانشگاه ايران، در مجموع 72 نفر در آزمايشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو در سال 1398 آموزش ديدند که اين تعداد نسبت به سال قب پيش از آن 9 درصد رشد داشته است.
نظارت بر عملکرد آزمايشگاه واحدهاي توليدي و توانمندسازي آنها از وظايف آزمايشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران در حوزه نظارتي دانشگاه مي باشد. يکي از راه هاي توانمندسازي آزمايشگاه ها برگزاري دوره هاي آموزشي براي مسئولين فني واحدهاي توليدي مي باشد.
در اين دوره هاي آموزشي که بصورت حضوري و درمحل آزمايشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو برگزار مي گردد الزامات عمليات خوب آزمايشگاهي، اصول ايمني در آزمايشگاه، آشنايي با قوانين ملي شامل استانداردهاي محصول و ضوابط سازمان غذا و دارو،آشنايي با کاليبراسيون تجهيزات،نکات مهم در مستندسازي در آزمايشگاه و تهيه روش هاي اجرايي آموزش داده مي شود. تهيه محلول هاي آزمايشگاهي و محيط هاي کشت مورد استفاده در دربخش ميکروب شناسي و روش انجام آزمون هاي ميکروب شناسي و شيمي مواد غذايي،آشاميدني،آرايشي و بهداشتي به مسئولين فني بصورت تئوري و عملي آموزش داده مي شود.
به منظور آشنايي با امور اداري و افزايش رضايت مندي ارباب رجوع و کاهش رفت و آمدهاي مکرر که سبب اتلاف وقت و صرف هزينه هاي بسيار مي گردد، نحوه تکميل سه برگي صدور پروانه ساخت دراين دوره ها به مسئولين فني آموزش داده مي شود. همچنين چک ليست ارزيابي آزمايشگاه واحد هاي توليدي،نحوه تهيه SOP روش هاي آزمون،کار با دستگاهها و محلول سازي و تکميل فرم هاي آزمايشگاه به مسئولين فني آموزش داده مي شود تا واحدهاي توليدي در کوتاهترين زمان و با صرف کمترين هزينه با توانمندي مسئولين فني خود موفق به ارتقا آزمايشگاه هاي خود و استمرار وضعيت خوب آزمايشگاهي شوند.
در پايان دوره، مسئولين فني پس از شرکت در آزمون پايان دوره موفق به کسب گواهي پايان دوره مي شوند. همچنين در طول سال راهنمايي و رفع مشکلات مسئولين فني که در طول کار با آنها مواجه مي شوند به صورت تلفني و حضوري در محل آزمايشگاه انجام مي گردد.در سال 1398 در مجموع 72 نفر در آزمايشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو آموزش ديدند که اين تعداد نسبت به سال قبل از آن 9 درصد رشد داشته است
: