معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران:
برگزاري اولين کارگاه آموزشي تجويز و مصرف منطقي آنتي بيوتيک ها در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران
کارگاه آموزشي " تجويز و مصرف منطقي آنتي بيوتيک ها" روز شنبه 19 بهمن ماه98 در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار گرديد.
255572.mp3
برگزاري اولين کارگاه آموزشي تجويز و مصرف منطقي آنتي بيوتيک ها در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران
برگزاري اولين کارگاه آموزشي تجويز و مصرف منطقي آنتي بيوتيک ها در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران- کارگاه آموزشي " تجويز و مصرف منطقي آنتي بيوتيک ها" روز شنبه 19 بهمن ماه98 در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار گرديد.
در کارگاه يک روزه " تجويز و مصرف منطقي آنتي بيوتيک ها " که با حضور بيش از 70 نفر از کادر درماني بيمارستان هاي تحت پوشش تشکيل شد دکتر مهري محمدي کارشناس تجويز و مصرف منطقي دارو با اشاره به نقش و ابعاد گسترده و فاجعه ناشي از رخداد مصرف غير منطقي آنتي بيوتيکها و مصرف نادرست آن در جوامع اشاره کرد و اظهار داشت به لحاظ اهميت وجود آنتي بيوتيک ها در سطح جهاني، هفته اي به نام " هفته آگاهي از آنتي بيوتيک ها" تعيين شده است تا فعاليت هايي در اين حوزه و در جهت جلوگيري از مقاومت ميکروبي صورت گيرد.
وي افزود: براساس آيين نامه هاي وزارت متبوع ،کميته هاي کشوري و دانشگاهي نيز در اين راستا تشکيل شده که وظائفي را بر عهده دارند .
در ادامه دکتر زهرا کريميان داروساز باليني و عضو هيات علمي دانشگاه به توضيحاتي پيرامون اهميت و فعاليت هاي مربوط به آنتي ميکروبيال استوارد شيپ در راستاي تجويز و مصرف منطقي دارو پرداخت و با اشاره به نقش گروههاي مختلف حرف بهداشت و درمان( اعم از داروساز، پرستار، دندانپزشک و... )جهت دستيابي به اهداف مورد نظر ، لزوم آموزش هاي مردمي لازم در اين
: