نشست مشترک دانشگاه علوم پزشکی ایران با صنعت
نظارتها برای برطرف کردن نواقص صنایع در راستای فروش بیشتر
نظارتهای معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران به سمتی سوق پیدا کرده تا با برطرف کردن هر نواقصی در صنایع، باعث فروش بیشتر شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی ایران، نشست مشترک این دانشگاه با فعالین صنعت و جامعه در راستای توسعه همکاریها با حضور معاونین تحقیقات، غذا و دارو و نمایندگان صنایع برگزار شد.
برطرف کردن نیازهای جامعه، هدف تحقیقات در دانشگاه علوم پزشکی ایران
در ادامه دکتر رضا فلک معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران با ارائه گزارشی از پتانسیلهای پژوهشی دانشگاه به نمایندگان صنایع عنوان کرد: سالانه دو هزار طرح دانشجوی د راین دانشگاه ارائه میشود و آمادگی برای همکاری در زمینه این طرحها با صنایع وجود دارد.
وی ادامه داد: از سال ۱۳۸۹ تاکنون ۳۶۰ طرح با صنعت از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران به اجرا درآمده است، براین اساس هدف این دانشگاه انجام تحقیقات برای تحقیقات نیست بلکه باید تحقیقات برای برطرف کردن نیازهای جامعه صورت پذیرد.
فرصت استقرار شرکتهای صنایع در پارک فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران
در ادامه این نشست دکتر حسین کیوانی مشاور اقتصادی دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز با اشاره به اهمیت همکاری دانشگاه و صنعت عنوان کرد: منابع مالی دولتها محدود است و این در حالی است که اقتصاد ایران نیز کوچک نیست و میتوان حداقل برای برخی کشورهای همسایه که ثروتمند هستند برنامه ریزی کرد.
وی ادامه داد: شعار نخست دنیا خلق ثروت است، کاری که در دوره مدیریت دکتر پازوکی رئیس کنونی دانشگاه علوم پزشکی ایران به آن توجه ویژه ای شده است، براین اساس با توجه به پوشش بیش 5.5 میلیون جمعیت در تهران، ظرفیت مناسبی برای کارهای تحقیقاتی بهداشت و درمان و مکملها به صورت نرم افزاری و سخت افزاری از سوی صنایع وجود دارد.
کیوانی خاطرنشان کرد: پتانسیل پارک فناوری دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز با توجه به معافیتهایی برای شرکتها، مکان و فرصت مناسبی برای استقرار شرکتها در این پارک فناوری خواهد بود.
نظارتها برای برطرف کردن نواقص صنایع در راستای فروش بیشتر
در ادامه دکتر مهران ولائی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران نیز با اشاره صدور پنج هزار پروانه از سوی این معاونت عنوان کرد: برخی محصولات صنایع با کمی ایجاد خلاقیت می تواند در فروش موفق تر عمل کنند و این تحول با کمک دانش اساتید دانشگاه امکان پذیر است.
وی با اشاره به ضرورت اصلاح صدور پروانه ساخت و همچنین صدور عرضه ادامه داد: هم اکنون برخی محصولات وارداتی دیگر قابل رقابت با تولیدات داخلی نیستند و این معاونت نیز برای سرعت بخشیدن به صدور پروانهها برای صادرات محصولات حمایت و اقدام می کند.
ولائی خاطرنشان کرد: نظارتهای معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران به سمتی سوق پیدا کرده تا با برطرف کردن هر نواقصی در صنایع، باعث فروش بیشتر شود.
در ادامه این نشست، مدیران عامل و نمایندگان چهار صنعت کشور از جمله شرکت سرمایه گذاری دارویی گلرنگ، موسسه توسعه دانش، پژوهش و فناوری فرزان، تلاشگران صنعت و تجارت آریا و شرکت توسعه بن دا فرآور به تشریح چگونگی همکاری با دانشگاه علوم پزشکی ایران پرداختند. همچنین نشست B2G نیز پس از این رویداد با حضور شرکتهای منتخب، اعضای هیئت علمی و پژوهشگران برگزار شد.
گفتنی است، این رویداد در راستای تحقق ماموریت دانشگاه نسل سوم؛ از سوی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه با همکاری معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد. این نشست که برنامه ریزی آن از سوی گروه ارتباط با صنعت مدیریت توسعه فناوری سلامت صورت پذیرفت با حضور حدود 35 شرکت مدعو و جمعی از پژوهشگران و اعضای هیئت علمی و ارائه 4 شرکت فعال در حوزه فناوری و تحقیقات دانش بنیان برگزار شد.
همچنین موضوعاتی شامل: معرفی فعالیت و ظرفیت ها، چالش ها موجود، نیازها و اولویت های شرکت ها در حیطه تحقیقات و پژوهش مطرح شد و هدف ارائه پیشنهادات، راهکارها و در نهایت توسعه همکاری شرکتها و دانشگاه با استفاده از ظرفیت های علمی و پژوهشی و اجرایی متقابل است. انتظار می رود که نتیجه این رویداد عقد تفاهم نامه و قراردادهای ارتباط با صنعت و جامعه با دانشگاه و منافع دوطرفه شود که در برآوردن نیازهای فناوری سلامت نیز به صورت خدمات، محصولات و تولیدات داخلی، راهگشا خواهد بود.
پایان مطلب//