***اسامی کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذائی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی***

اسامی کارشناسان

اسامی کارشناسان ( خانم ها  آقایان )

سمت

دکتر فرهاد بارانی

مدیر اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

دکتر علیرضا حبیبی

معاون اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

مهندس ناهید کاویانی

رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی ( تولید و واردات )

مهندس الهام ابوالقیسی

کارشناس

مهندس علی خیرخواه

کارشناس

مهندس فردخت رهنما

کارشناس

مهندس بنفشه کفشدوز محمدی

کارشناس

مهندس مریم فاطمی

کارشناس

مهندس زهرا اسدنژاد

کارشناس

مهندس محیا عطائی

کارشناس

مهندس عزیز مراد معطری

کارشناس

مهندس مهرداد محمودی

کارشناس

مهندس مهرداد فرخی پور

کارشناس

مهندس سمانه مرتضایی

کارشناس

مهندس ژیلا قاسمی

کارشناس

مهندس مینا حسینی جدی

کارشناس

مهندس آمنه شیرائی کسمائی

کارشناس

مهندس زهره هنری

کارشناس

مهندس آیدا مهرآزی

کارشناس

مهندس عفت ارشد ریاحی

 مسئول اداره نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی

مهندس امیر احسانی

کارشناس

مهندس فاطمه بلالی

کارشناس

مهندس عطاالله صدقی

کارشناس

مهندس پریناز هاشمی

کارشناس

مهندس سمانه محمدزاده

کارشناس


 

 
 

 

  • 1404/02/23 - 06:32
  • - تعداد بازدید: 491
  • - تعداد بازدید کنندگان: 432
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

کارگاه آموزشی بازرسان معاونت غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی قطب ۱۰ کشور

آموزش، ارتقاء و نوآوری در نظارت سلامت‌محور؛ کارگاه آموزشی بازرسان معاونت‌های غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی قطب ۱۰ کشور به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران

348876.mp3 کارگاه آموزشی بازرسان معاونت غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی قطب ۱۰ کشور

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ کارگاه آموزشی بازرسین معاونت غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی قطب ۱۰ کشور، با حضور جمعی از مسئولان ارشد حوزه سلامت و به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد. این نشست تخصصی با هدف ارتقای توانمندی بازرسین، بررسی چالش‌های عملیاتی و ارائه راهکارهای نوین برای ارتقای کیفیت فرآورده‌های سلامت‌محور برگزار گردید.

 

دکتر مجاهدیان – معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران:

در آغاز برنامه با خیرمقدم به حاضران، به چالش‌های جدی در حوزه منابع انسانی و کمبود تجهیزات بازرسی اشاره نمود و استفاده از ابزارهای مدیریت پروژه، ایجاد ارتباط منظم میان تیم‌های بازرسی، و برنامه‌ریزی دقیق برای جلوگیری از تأخیر در مأموریت‌ها به‌عنوان ضرورت عنوان کردند.

 

دکتر سعید مهرزادی – سرپرست دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات سازمان غذا و دارو:

نظارت‌های میدانی اصلی‌ترین ابزار در پیشگیری از تخلفات و ارتقای کیفیت فرآورده‌های سلامت‌محور و رعایت اصول GMP و GLP در واحدهای تولید و آزمایشگاهی برای کاهش آلودگی‌ها و افزایش دقت نتایج حیاتی دانستند. همچنین، استفاده از فناوری‌های نوین نظارتی از جمله Track & Trace، بارکدگذاری پیشرفته و سامانه‌های دیجیتال برای شفاف‌سازی زنجیره تأمین ضرورت جدی داد.

توانمندسازی بازرسین از طریق آموزش با استانداردهای بین‌المللی نظیر ISO 22000 (ایمنی مواد غذایی) و ISO 13485 (تجهیزات پزشکی)، و نیز بهره‌گیری از بازرسی‌های هوشمند و آزمایشگاه‌های سیار باید در اولویت باشد. همچنین همکاری با گمرک، سازمان استاندارد و سایر نهادهای نظارتی به‌عنوان ضرورت کلیدی در دست بررسی است.

 

دکتر حیدری – رئیس شعبه ۴ سازمان تعزیرات حکومتی:

به تخلفات رایج در حوزه سلامت پرداخت و تأکید کرد که نظارت‌های مستمر و تخصصی می‌تواند در کاهش چشمگیر تولیدات غیرمجاز و فعالیت‌های خارج از ضابطه مؤثر باشد.

 

دکتر قیطرانی – معاون دادستان کل کشور در امور فضای مجازی:

به تهدیدهای فضای مجازی در زمینه فروش و توزیع غیرمجاز فرآورده‌های سلامت‌محور و بر این نکته تأکید داشت که تعامل مؤثر میان نهادهای قضایی و دستگاه‌های نظارتی نقش مهمی در پیشگیری از جرایم اینترنتی خواهد داشت.

 

دکتر هاشمی – مشاور رئیس سازمان غذا و دارو و مدیر روابط عمومی سازمان:

برای شفاف‌سازی فرآیندهای نظارتی، باید بسترهای نوین اطلاع‌رسانی و تعامل مؤثر با مردم را ایجاد کرد. روابط عمومی نقش کلیدی در جلب اعتماد عمومی و تقویت شفافیت ظرفیت ساز است.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 348876
:
کلیدواژه ها
محمد اژدری
خبرنگار

محمد اژدری

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings