***اسامی کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذائی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی***

اسامی کارشناسان

اسامی کارشناسان ( خانم ها  آقایان )

سمت

دکتر فرهاد بارانی

مدیر اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

دکتر علیرضا حبیبی

معاون اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

مهندس ناهید کاویانی

رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی ( تولید و واردات )

مهندس الهام ابوالقیسی

کارشناس

مهندس علی خیرخواه

کارشناس

مهندس فردخت رهنما

کارشناس

مهندس بنفشه کفشدوز محمدی

کارشناس

مهندس مریم فاطمی

کارشناس

مهندس زهرا اسدنژاد

کارشناس

مهندس محیا عطائی

کارشناس

مهندس عزیز مراد معطری

کارشناس

مهندس مهرداد محمودی

کارشناس

مهندس مهرداد فرخی پور

کارشناس

مهندس سمانه مرتضایی

کارشناس

مهندس ژیلا قاسمی

کارشناس

مهندس مینا حسینی جدی

کارشناس

مهندس آمنه شیرائی کسمائی

کارشناس

مهندس زهره هنری

کارشناس

مهندس آیدا مهرآزی

کارشناس

مهندس عفت ارشد ریاحی

 مسئول اداره نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی

مهندس امیر احسانی

کارشناس

مهندس فاطمه بلالی

کارشناس

مهندس عطاالله صدقی

کارشناس

مهندس پریناز هاشمی

کارشناس

مهندس سمانه محمدزاده

کارشناس


 

 
 

 

  • 1403/09/18 - 13:45
  • - تعداد بازدید: 142
  • - تعداد بازدید کنندگان: 118
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

کارگاه آموزشی آشنایی با روغن ها و پاسخ علمی به باورهای نادرست درخصوص چربی ها و روغن ها

به مناسبت هفته پویش ملی تغذیه سالم، کارگاه آموزشی "آشنایی با روغن ها و پاسخ علمی به باورهای نادرست درخصوص چربی ها و روغن ها" از سوی این معاونت در سرای محله ساعی برگزار شد.

342242.mp3 کارگاه آموزشی آشنایی با روغن ها و پاسخ علمی به باورهای نادرست درخصوص چربی ها و روغن ها

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ همزمان با آغاز پویش ملی تغذیه سالم با شعار، روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم، در راستای گسترش فرهنگ صحیح انتخاب کالا و افزایش آگاهی شهروندان کارگاه آموزشی با عنوان آشنایی با روغن ها و پاسخ علمی به باورهای نادرست درخصوص چربی ها و روغن ها  با حضور کارشناس علوم تغذیه از سوی معاونت غذا و دارو در محل سرای محله ساعی برای گروه هدف عموم مردم برگزار شد. در این کارگاه ضمن تشریح مباحث تغذیه سالم و معرفی انواع روغن ها و چربی ها، نحوه صحیح انتخاب روغن ها در هنگام خرید با توجه به برچسب نشانگر رنگی تغذیه ای، روش های نگهداری انواع روغن ها و چربی ها، چگونگی دفع پسماند روغن های مصرفی و راه های تشخیص اصالت و سلامت محصولات غذایی در زمان انتخاب ضمن توزیع پمفلت آشنایی با نظام ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت فرآورده های سلامت محور در بین شرکت کنندگان، توضیحات کامل ارائه شد و در ادامه به سوالات شرکت کنندگان و ارائه پاسخ در خصوص باورهای نادرست در مورد روغن ها و چربی ها پرداخته شد.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 342242
:
کلیدواژه ها
محمد اژدری
خبرنگار

محمد اژدری

تصاویر

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings