***اسامی کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذائی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی***

اسامی کارشناسان

اسامی کارشناسان ( خانم ها  آقایان )

سمت

دکتر فرهاد بارانی

مدیر اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

دکتر علیرضا حبیبی

معاون اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

مهندس ناهید کاویانی

رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی ( تولید و واردات )

مهندس الهام ابوالقیسی

کارشناس

مهندس علی خیرخواه

کارشناس

مهندس فردخت رهنما

کارشناس

مهندس بنفشه کفشدوز محمدی

کارشناس

مهندس مریم فاطمی

کارشناس

مهندس زهرا اسدنژاد

کارشناس

مهندس محیا عطائی

کارشناس

مهندس عزیز مراد معطری

کارشناس

مهندس مهرداد محمودی

کارشناس

مهندس مهرداد فرخی پور

کارشناس

مهندس سمانه مرتضایی

کارشناس

مهندس ژیلا قاسمی

کارشناس

مهندس مینا حسینی جدی

کارشناس

مهندس آمنه شیرائی کسمائی

کارشناس

مهندس زهره هنری

کارشناس

مهندس آیدا مهرآزی

کارشناس

مهندس عفت ارشد ریاحی

 مسئول اداره نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی

مهندس امیر احسانی

کارشناس

مهندس فاطمه بلالی

کارشناس

مهندس عطاالله صدقی

کارشناس

مهندس پریناز هاشمی

کارشناس

مهندس سمانه محمدزاده

کارشناس


 

 
 

 

  • 1404/03/06 - 11:29
  • - تعداد بازدید: 213
  • - تعداد بازدید کنندگان: 197
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

هفته ملی بدون دخانیات 3 تا 9 خرداد

هم‌زمان با هفته ملی بدون دخانیات: افشای ترفندهای صنایع دخانی، گامی مهم برای ایجاد نسلی عاری از دخانیات

349774.mp3 هفته ملی بدون دخانیات 3 تا 9 خرداد

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران، هم‌زمان با هفته ملی بدون دخانیات و با شعار افشای ترفندهای صنایع دخانی؛ برای نسلی عاری از دخانیات، این معاونت در راستای سیاست‌های ملی و جهانی کنترل دخانیات، بر اهمیت آگاهی‌بخشی عمومی و نقش پیشگیری در ارتقای سلامت جامعه تأکید کرد.

 

طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، سالانه بیش از ۸ میلیون نفر در جهان بر اثر مصرف دخانیات جان خود را از دست می‌دهند. دخانیات یکی از اصلی‌ترین عوامل خطر در ابتلا به بیماری‌های مزمن و کشنده‌ای نظیر سرطان ریه، بیماری مزمن انسدادی ریه (COPD)، برونشیت مزمن، آمفیزم، بیماری‌های قلبی و عروقی، سکته قلبی و مغزی، فشار خون بالا و انواع سرطان‌های دهان، گلو و مری به شمار می‌رود. همچنین آسیب‌های جدی به سلامت دهان و دندان از جمله بیماری‌های لثه، پوسیدگی دندان و بوی بد دهان نیز از دیگر عوارض مصرف دخانیات است.

 

علاوه بر خطرات جسمی، مصرف دخانیات پیامدهای اجتماعی و اقتصادی گسترده‌ای دارد که از جمله آن می‌توان به افزایش هزینه‌های درمانی، کاهش بهره‌وری نیروی کار و تخریب محیط زیست اشاره کرد. این موارد، اهمیت اجرای سیاست‌ها و برنامه‌های پیشگیرانه را دوچندان می‌کند.

 

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در طول این هفته، با هدف ارتقای آگاهی عمومی، برنامه‌های متعددی را در قالب آموزش‌های همگانی، انتشار محتوای هشداردهنده و اطلاع‌رسانی محیطی و رسانه‌ای در دستور کار قرار داده و تلاش دارد با جلب مشارکت عمومی، گامی مؤثر در جهت کاهش مصرف دخانیات و حمایت از نسل‌های آینده بردارد.

این گزارش با همکاری واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو تهیه شده است.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 349774
:
کلیدواژه ها
محمد اژدری
خبرنگار

محمد اژدری

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings