***اسامی کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذائی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی***

اسامی کارشناسان

اسامی کارشناسان ( خانم ها  آقایان )

سمت

دکتر فرهاد بارانی

مدیر اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

دکتر علیرضا حبیبی

معاون اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

مهندس ناهید کاویانی

رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی ( تولید و واردات )

مهندس الهام ابوالقیسی

کارشناس

مهندس علی خیرخواه

کارشناس

مهندس فردخت رهنما

کارشناس

مهندس بنفشه کفشدوز محمدی

کارشناس

مهندس مریم فاطمی

کارشناس

مهندس زهرا اسدنژاد

کارشناس

مهندس محیا عطائی

کارشناس

مهندس عزیز مراد معطری

کارشناس

مهندس مهرداد محمودی

کارشناس

مهندس مهرداد فرخی پور

کارشناس

مهندس سمانه مرتضایی

کارشناس

مهندس ژیلا قاسمی

کارشناس

مهندس مینا حسینی جدی

کارشناس

مهندس آمنه شیرائی کسمائی

کارشناس

مهندس زهره هنری

کارشناس

مهندس آیدا مهرآزی

کارشناس

مهندس عفت ارشد ریاحی

 مسئول اداره نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی

مهندس امیر احسانی

کارشناس

مهندس فاطمه بلالی

کارشناس

مهندس عطاالله صدقی

کارشناس

مهندس پریناز هاشمی

کارشناس

مهندس سمانه محمدزاده

کارشناس


 

 
 

 

  • 1403/07/24 - 13:48
  • - تعداد بازدید: 146
  • - تعداد بازدید کنندگان: 130
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
روز جهانی غذا

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در پیامی

فرا رسیدن روز جهانی غذا را به دست اندرکاران تامین سلامت غذایی تبریک گفت

339454.mp3 معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در پیامی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، در متن پیام دکتر مهران ولائی آمده است:

25 مهر ماه (16اکتبر)، به عنوان روز جهانی غذا نام گذاری شده است و این رویداد، ما را در خصوص وضعیت تغذیه، گرسنگی، کمبود منابع غذایی در جوامع بشری به خصوص در سرزمین های اشغالی برای مردم مظلوم فلسطین و لبنان که مورد تهاجم وحشیانه رژیم صهیونیستی قرار گرفته و از حداقل های غذایی و دارویی محروم هستند، و برنامه ریزی و آینده نگری درباره امنیت، سلامت غذا و نقشی که از منظر وظایف انسانی، اخلاقی و حرفه ای بر عهده ماست.

غذا یکی از مهمترین نیازهای بشری است که عوارض ناشی از نا ایمن بودن آن علاوه بر اثرات مخرب بر جسم و روان افراد جامعه، موجب تحمیل هزینه های قابل توجهی می گردد و موضوعات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی را نیز تحت الشاع قرار می دهد که در این زمینه تدوین سیاست های غذایی یکی از پیش شرط های تامین امنیت غذایی است. که همواره مورد توجه متولیان امر بوده و هست.

به مناسبت روز جهانی غذا به مانند سال های گذشته این معاونت اقداماتی در جهت آموزش و اطلاع رسانی با توجه به شعار« حق برخورداری از غذا برای یک زندگی بهتر و آینده ای روشن تر » ترتیب داده است.

بدین مناسبت، جا دارد که ضمن تاکید بر آگاه سازی مردم و جامع به آسیب های موجود، از تلاش ها و خدمات بی شائبه و روز افزون جمع خستگی ناپذیر فعالان و دست اندر کاران حوزه تامین، تولید، توزیع و نظارت بر غذای سالم و همکاری حوزه غذا و تغذیه تقدیر و تشکر نموده و برای همه این عزیزان که با روحیه خستگی ناپذیر، کیفیت و سلامت را به مردم خود عرضه می دارند، از در گاه ایزد منان، بهترین ها را آرزو نمایم.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 339454
:
کلیدواژه ها
محسن سالمی
خبرنگار

محسن سالمی

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings