***اسامی کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذائی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی***

اسامی کارشناسان

اسامی کارشناسان ( خانم ها  آقایان )

سمت

دکتر فرهاد بارانی

مدیر اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

دکتر علیرضا حبیبی

معاون اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

مهندس ناهید کاویانی

رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی ( تولید و واردات )

مهندس الهام ابوالقیسی

کارشناس

مهندس علی خیرخواه

کارشناس

مهندس فردخت رهنما

کارشناس

مهندس بنفشه کفشدوز محمدی

کارشناس

مهندس مریم فاطمی

کارشناس

مهندس زهرا اسدنژاد

کارشناس

مهندس محیا عطائی

کارشناس

مهندس عزیز مراد معطری

کارشناس

مهندس مهرداد محمودی

کارشناس

مهندس مهرداد فرخی پور

کارشناس

مهندس سمانه مرتضایی

کارشناس

مهندس ژیلا قاسمی

کارشناس

مهندس مینا حسینی جدی

کارشناس

مهندس آمنه شیرائی کسمائی

کارشناس

مهندس زهره هنری

کارشناس

مهندس آیدا مهرآزی

کارشناس

مهندس عفت ارشد ریاحی

 مسئول اداره نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی

مهندس امیر احسانی

کارشناس

مهندس فاطمه بلالی

کارشناس

مهندس عطاالله صدقی

کارشناس

مهندس پریناز هاشمی

کارشناس

مهندس سمانه محمدزاده

کارشناس


 

 
 

 

  • 1404/07/08 - 14:25
  • - تعداد بازدید: 115
  • - تعداد بازدید کنندگان: 113
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

روز جهانی قلب 8 مهر ماه 29 Sep

معاونت غذا و دارو بر ضرورت آگاهی بخشی و پیشگیری از بیماری‌های قلبی در روز جهانی قلب تاکید کرد.

358438.mp3 روز جهانی قلب 8 مهر ماه 29 Sep

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، هم‌زمان با ۸ مهرماه (۲۹ سپتامبر) روز جهانی قلب، این معاونت بر اهمیت آگاهی‌بخشی عمومی و نقش پیشگیری در ارتقای سلامت جامعه تأکید کرد. این روز فرصتی ارزشمند برای افزایش آگاهی و ترغیب به پیشگیری و تشخیص زودهنگام بیماری‌های قلبی به شمار می‌آید.

قلب، به‌عنوان یکی از حیاتی‌ترین اندام‌های بدن، وظیفه پمپاژ خون و رساندن اکسیژن به سایر اعضا را بر عهده دارد. بیماری‌های قلبی‌عروقی می‌توانند افراد را در هر سن و با هر شرایط اجتماعی و اقتصادی تحت تأثیر قرار دهند؛ ازاین‌رو آگاهی‌بخشی عمومی در این زمینه ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است. از عوامل خطر مهم در بروز این بیماری‌ها می‌توان به دیابت، فشار خون بالا، اضافه وزن و… اشاره کرد. بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، بیماری‌های قلبی‌عروقی سالانه جان بیش از ۲۰ میلیون نفر را در سراسر جهان می‌گیرند.

با انتخاب سبک زندگی سالم، مدیریت استرس، داشتن خواب کافی، مصرف بیشتر فیبر، ماهی و غلات کامل، استفاده از مکمل‌های حاوی امگا ۳، انجام فعالیت بدنی منظم، کنترل وزن، ترک دخانیات و الکل، کاهش مصرف نمک، شیرینی‌جات، نوشابه و کافئین و همچنین انجام چکاپ‌های دوره‌ای، می‌توان از ابتلا به بیماری‌های قلبی پیشگیری کرده و از یک زندگی سالم‌تر، طولانی‌تر و باکیفیت‌تر برخوردار شد.

این گزارش با همکاری واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو تهیه شده است.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 358438
:
کلیدواژه ها
عباس نوریان
خبرنگار

عباس نوریان

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings