***اسامی کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذائی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی***

اسامی کارشناسان

اسامی کارشناسان ( خانم ها  آقایان )

سمت

دکتر فرهاد بارانی

مدیر اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

دکتر علیرضا حبیبی

معاون اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

مهندس ناهید کاویانی

رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی ( تولید و واردات )

مهندس الهام ابوالقیسی

کارشناس

مهندس علی خیرخواه

کارشناس

مهندس فردخت رهنما

کارشناس

مهندس بنفشه کفشدوز محمدی

کارشناس

مهندس مریم فاطمی

کارشناس

مهندس زهرا اسدنژاد

کارشناس

مهندس محیا عطائی

کارشناس

مهندس عزیز مراد معطری

کارشناس

مهندس مهرداد محمودی

کارشناس

مهندس مهرداد فرخی پور

کارشناس

مهندس سمانه مرتضایی

کارشناس

مهندس ژیلا قاسمی

کارشناس

مهندس مینا حسینی جدی

کارشناس

مهندس آمنه شیرائی کسمائی

کارشناس

مهندس زهره هنری

کارشناس

مهندس آیدا مهرآزی

کارشناس

مهندس عفت ارشد ریاحی

 مسئول اداره نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی

مهندس امیر احسانی

کارشناس

مهندس فاطمه بلالی

کارشناس

مهندس عطاالله صدقی

کارشناس

مهندس پریناز هاشمی

کارشناس

مهندس سمانه محمدزاده

کارشناس


 

 
 

 

  • 1404/08/24 - 12:56
  • - تعداد بازدید: 98
  • - تعداد بازدید کنندگان: 95
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

روز جهانی دیابت؛ تأکید بر آگاهی و پیشگیری

هم‌زمان با 23 مهر (14 نوامبر)، معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران بر اهمیت آگاهی‌بخشی عمومی درباره دیابت تأکید کرد. این معاونت بر نقش پیشگیری، تشخیص زودهنگام و مدیریت بیماری در ارتقای سلامت جامعه تأکید ویژه دارد. روز جهانی دیابت فرصتی است تا مردم با علائم، عوامل خطر و روش‌های کنترل این بیماری آشنا شوند. همچنین، رعایت سبک زندگی سالم به عنوان مهم‌ترین راهکار پیشگیری مورد توجه قرار گرفته است.

362023.mp3 روز جهانی دیابت؛ تأکید بر آگاهی و پیشگیری

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، هم‌زمان با روز جهانی دیابت، این معاونت بر ضرورت افزایش آگاهی عمومی نسبت به دیابت و مدیریت علائم آن تأکید کرد. هدف از این روز، ارتقای دانش عمومی درباره پیشگیری، تشخیص به موقع و کنترل بیماری است.

 

سازمان بهداشت جهانی تخمین می‌زند بیش از ۴۲۲ میلیون نفر در سراسر جهان به دیابت مبتلا هستند و در ایران نیز حدود ۷ تا ۱۰ میلیون نفر با این بیماری زندگی می‌کنند. این آمار با توجه به سبک زندگی کم‌تحرک، افزایش وزن و رژیم غذایی ناسالم همچنان در حال افزایش است.

 

کنترل دقیق قند خون در بیماران دیابتی اهمیت بالایی دارد، زیرا آن‌ها در معرض خطر بالاتر ابتلا به بیماری‌های قلبی، ایسکمی خاموش، عفونت‌های حین جراحی و مرگ و میر هستند. بسیاری از بیماران برای مدیریت بیماری خود به داروهای خوراکی نیاز دارند و پایش منظم گلوکز خون بخش جدایی‌ناپذیر مراقبت از دیابت است.

 

داروهای دیابت بسته به نوع، با روش‌های مختلفی قند خون را کنترل می‌کنند. به عنوان مثال، متفورمین با کاهش تولید گلوکز در کبد و افزایش حساسیت سلول‌ها به انسولین، به کنترل قند خون کمک می‌کند. شایع‌ترین عوارض این دارو شامل تهوع، استفراغ و اسهال است که معمولاً با گذشت زمان بدن نسبت به آن‌ها تحمل پیدا می‌کند.

 

مصرف برخی ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند ویتامین‌های B6، B12، B9، C، D، کروم و روی نیز می‌تواند در بهبود کیفیت زندگی بیماران دیابتی مؤثر باشد.

 

پیروی از برنامه غذایی سالم، حفظ وزن در محدوده سلامت، انجام فعالیت بدنی منظم، پرهیز از مصرف الکل و عدم استعمال دخانیات از جمله راهکارهای مؤثر در پیشگیری از ابتلا به دیابت محسوب می‌شوند.

 

این گزارش با همکاری واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو تهیه شده است.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 362023
:
کلیدواژه ها
عباس نوریان
خبرنگار

عباس نوریان

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings