***اسامی کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذائی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی***

اسامی کارشناسان

اسامی کارشناسان ( خانم ها  آقایان )

سمت

دکتر فرهاد بارانی

مدیر اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

دکتر علیرضا حبیبی

معاون اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

مهندس ناهید کاویانی

رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی ( تولید و واردات )

مهندس الهام ابوالقیسی

کارشناس

مهندس علی خیرخواه

کارشناس

مهندس فردخت رهنما

کارشناس

مهندس بنفشه کفشدوز محمدی

کارشناس

مهندس مریم فاطمی

کارشناس

مهندس زهرا اسدنژاد

کارشناس

مهندس محیا عطائی

کارشناس

مهندس عزیز مراد معطری

کارشناس

مهندس مهرداد محمودی

کارشناس

مهندس مهرداد فرخی پور

کارشناس

مهندس سمانه مرتضایی

کارشناس

مهندس ژیلا قاسمی

کارشناس

مهندس مینا حسینی جدی

کارشناس

مهندس آمنه شیرائی کسمائی

کارشناس

مهندس زهره هنری

کارشناس

مهندس آیدا مهرآزی

کارشناس

مهندس عفت ارشد ریاحی

 مسئول اداره نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی

مهندس امیر احسانی

کارشناس

مهندس فاطمه بلالی

کارشناس

مهندس عطاالله صدقی

کارشناس

مهندس پریناز هاشمی

کارشناس

مهندس سمانه محمدزاده

کارشناس


 

 
 

 

  • 1403/09/17 - 13:30
  • - تعداد بازدید: 52
  • - تعداد بازدید کنندگان: 49
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

اطلاعیه ادراه کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو

مدیر کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو از تقلب گیاه سداب با گیاه فرفیون در برخی عطاری‌ها خبر داد.

342182.mp3 اطلاعیه ادراه کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛ مدیر کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو از تقلب گیاه سداب با گیاه فرفیون در برخی عطاری‌ها خبر داد.

با عنایت به اطلاع رسانی مدیرکل امور فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو پیرو گزارش‌های واصله به آن اداره کل مبنی بر تقلب برخی عطاری‌ها در عرضه گیاه فرفیون Euphorbia sp به جای گیاه سداب Ruta graveolens L ، کلیه عطاری‌ها موظف هستند در تهیه و عرضه گیاه دقت لازم را اعمال کنند. گفتنی است تفاوت این دو گیاه در میوه و دانه آنهاست، طوری که میوه های گیاه سداب چهار وجهی و دانه های آن سیاه و نیم دایره‌ای شکل است در حالی‌که میوه‌های گیاه فرفیون سه وجهی می باشد.

اطلاعیه ادراه کل امور فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو,اطلاعیه اداره فرآورده های طبیعی ، سنتی و مکمل
  • کد خبر : 342182
:
کلیدواژه ها
محمد اژدری
خبرنگار

محمد اژدری

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings