***اسامی کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذائی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی***

اسامی کارشناسان

اسامی کارشناسان ( خانم ها  آقایان )

سمت

دکتر فرهاد بارانی

مدیر اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

دکتر علیرضا حبیبی

معاون اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی  ،آرایشی و بهداشتی

مهندس ناهید کاویانی

رئیس اداره نظارت بر فرآورده های خوراکی وآشامیدنی ( تولید و واردات )

مهندس الهام ابوالقیسی

کارشناس

مهندس علی خیرخواه

کارشناس

مهندس فردخت رهنما

کارشناس

مهندس بنفشه کفشدوز محمدی

کارشناس

مهندس مریم فاطمی

کارشناس

مهندس زهرا اسدنژاد

کارشناس

مهندس محیا عطائی

کارشناس

مهندس عزیز مراد معطری

کارشناس

مهندس مهرداد محمودی

کارشناس

مهندس مهرداد فرخی پور

کارشناس

مهندس سمانه مرتضایی

کارشناس

مهندس ژیلا قاسمی

کارشناس

مهندس مینا حسینی جدی

کارشناس

مهندس آمنه شیرائی کسمائی

کارشناس

مهندس زهره هنری

کارشناس

مهندس آیدا مهرآزی

کارشناس

مهندس عفت ارشد ریاحی

 مسئول اداره نظارت بر فرآورده های آرایشی و بهداشتی

مهندس امیر احسانی

کارشناس

مهندس فاطمه بلالی

کارشناس

مهندس عطاالله صدقی

کارشناس

مهندس پریناز هاشمی

کارشناس

مهندس سمانه محمدزاده

کارشناس


 

 
 

 

  • 1404/05/06 - 11:17
  • - تعداد بازدید: 426
  • - تعداد بازدید کنندگان: 405
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران؛

6 مرداد 1404 روز جهانی هپاتیت

هم‌زمان با روز جهانی هپاتیت؛ فرصتی برای ساده‌سازی آگاهی‌ها درباره این بیماری التهابی کبد، تأکید بر اهمیت پیشگیری، تشخیص زودهنگام و ارائه درمان‌های مؤثر به منظور ارتقای سلامت عمومی و کاهش بار بیماری در جامعه

352454.mp3 6 مرداد 1404 روز جهانی هپاتیت

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، هم‌زمان با روز جهانی هپاتیت، این معاونت بر اهمیت افزایش آگاهی عمومی و نقش پیشگیری در ارتقای سلامت جامعه تأکید کرد. این روز فرصت مناسبی است برای تقویت اطلاع‌رسانی، تشویق به پیشگیری، تشخیص به‌موقع و درمان مؤثر این بیماری.

 

روز جهانی هپاتیت، یکی از هشت کمپین رسمی سازمان جهانی بهداشت (WHO) است. هپاتیت بیماری التهابی کبد است که معمولاً ناشی از ابتلا به عفونت‌های ویروسی می‌باشد و علائمی مانند زردی، کاهش اشتها، حالت تهوع، خستگی و ضعف، استفراغ و تب خفیف دارد که اغلب در مراحل پیشرفته بیماری ظاهر می‌شود.

 

در حال حاضر، واکسن‌ها و درمان‌های مؤثری برای هپاتیت B موجود است و همچنین اقدامات درمانی کارآمدی برای هپاتیت C ارائه شده است. عدم مصرف الکل، حفظ وزن مناسب، کنترل فشار خون و مدیریت دیابت از عوامل کلیدی در حفظ سلامت کبد به شمار می‌روند.

راه‌های انتقال هپاتیت شامل تماس جنسی، انتقال از مادر به جنین در دوران بارداری، استفاده از فرآورده‌های خونی، سرنگ‌های آلوده در میان معتادان و وسایل پزشکی غیر استریل است؛ بنابراین با رعایت نکات ایمنی، می‌توانیم از خود و عزیزان‌مان در برابر این بیماری محافظت کنیم.

 

این گزارش با همکاری واحد تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو تهیه شده است.

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 352454
:
کلیدواژه ها
عباس نوریان
خبرنگار

عباس نوریان

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings