• 1399/04/03 - 07:21
  • - تعداد بازدید: 492
  • - تعداد بازدید کنندگان: 492
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران:

گفتگو با معاون غذا ودارو به مناسبت روز جهاني مبارزه با مواد مخدر ، سوء مصرف و قاچاق مواد مخدر

روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران - 26 ژوئن مصادف با چهارم تيرماه 99 ، روز جهاني مبارزه با مواد مخدر و سوء مصرف و قاچاق مواد مخدر نامگذاري شده است.

255649.mp3 گفتگو با معاون غذا ودارو به مناسبت روز جهاني مبارزه با مواد مخدر ، سوء مصرف و قاچاق مواد مخدر


گفتگو با معاون غذا  ودارو به مناسبت روز جهاني مبارزه با مواد مخدر ، سوء مصرف و قاچاق مواد مخدر       
 
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران - 26 ژوئن مصادف با چهارم تيرماه 99 ، روز جهاني مبارزه با مواد مخدر و سوء مصرف و قاچاق مواد مخدر نامگذاري شده است.
به مناسبت روز جهاني مبارزه با مواد مخدر، دکتر فاطمه فتحي معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران اظهار داشت: کنفرانس بين‌المللي مبارزه با اعتياد و قاچاق مواد مخدر  در سال 1987 از تاريخ 17 تا 26 ژوئن  در شهر وين و به منظور ابراز عزم سياسي کليه ملل در امر مبارزه با پديده شوم مواد مخدر تشکيل شد و در آن سندي تدوين و به تصويب کشورهاي شرکت‌کننده رسيد. خط مشي هاي مندرج دراين سند، کشورهاي شرکت‌کننده  را مشخص و متعهد نموده است تا اقدامات بين‌المللي در خصوص مبارزه با قاچاق مواد مخدر را قاطعانه دنبال کنند و به مواردي مانند ارزيابي ميزان مصرف، پيشگيري از طريق آموزش، نقش رسانه‌ها در بازگشت معتادان به جامعه و معالجه آنان، ريشه‌کني مزارع غيرمجاز خشخاش، نابودي شبکه‌هاي عمده قاچاق مواد مخدر وهمکاري‌هاي حقوقي کشورها پرداخته است . وي گفت: از آنجائيکه سند مذکور  در 26 ژوئن مورد توافق  و تأييد و تصويب کشورهاي شرکت‌کننده قرارگرفت ، سالروز تصويب اين سند به نام "روز جهاني مبارزه با مواد مخدر" اعلام شد.
 
وي با اشاره به لزوم پشتيباني و حمايت از اين روز نمادين گفت: کميسيون و دفتر مبارزه با مواد مخدر سازمان ملل (UNODC)به همين مناسبت هر ساله با دعوت از مجامع بين المللي  به منظور کنترل مواد مخدر و ساستگذاري در جهت مبارزه با اين پديده شوم، ميخواهد تا با پشتوانه هاي سياسي و مالي و همياري کليه دولت ها  و بالا بردن آگاهي به مبارزه با  اعتياد به مواد مخدر بالاخص قاچاق و سوء مصرف مواد مخدر به عنوان يک مانع توسعه پايدار و پيشرفت بشريت پرداخته شود. 
 
 وي در ادامه اظهار داشت: در سال جاري ، روز نمادين مبارزه با مواد مخدر و سوء مصرف و قاچاق مواد مخدر، روز 26 ژوئن مصادف با چهارم تير ماه مي باشد  و تلاش بر اين است تا در راستاي مبارزه  با پديده اعتياد و  راههاي پيشگيري و درمان و حمايت از افراد بهبود يافته ، اقدامات گسترده اي در سطح جهاني برنامه ريزي گردد. موضوع روز جهاني سال 2020 "دانش بهتر براي مراقبت بهتر" است.
 با اين اهداف در کشور ما نيز ، فعاليت هاي گسترده اي براي آشنايي مردم نسبت به خطرات اعتياد به مواد مخدر و سوء مصرف آنها اجرا مي شود.
 
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران در ادامه اظهار داشت: بديهي است جهت موفقيت در اين مبارزه ، توجه ويژه به قشر به کودکان و نوجوانان و نيازهاي آنان  و حمايت و سرمايه گذاري براي رفاه ، آموزش و تربيت اين اقشار بايستي در اولويت قرار گيرد. وي گفت با استفاده بهينه از  امکانات و شناسايي تهديدات فضاهاي رسانه اي و مجازي و تجزيه و تحليل فرصت هاي آموزشي ، ميتوان به راههاي  کنترل  و پيشگيري و مبارزه با  اعتياد پرداخت و آسيب هاي اقتصادي، اجتماعي ،  اخلاقي ، رواني  و ساير تبعات ناشي از اين پديده خانمانسوز را مديريت  نموده و به حداقل رساند. بديهي است موفقيت در اين امر به جز برنامه ريزي نهادها ، سازمان هاي خيريه NGO ها و مسئولين کشوري، مسئوليت پذيري و مشارکت اجتماعي همگان را نيز مي طلبد. رسانه ها نقش غير قابل انکاري در  ارتقاءآموزش صحيح و اطلاع رساني هاي علمي در اين عرصه ايفا مي کنند و در آموزش خانواده ها، مدارس، ارگانه هاي مذهبي و سازمان ها بسيار موثر مي باشند.
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 255649
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings