• 1394/03/16 - 07:30
  • - تعداد بازدید: 478
  • - تعداد بازدید کنندگان: 478
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

کيفيت نان در سال جاري ارتقا خواهد يافت

دکتر رسول ديناروند رئيس سازمان غذا و دارو گفت : برنامه ارتقاي کيفيت نان در سال جاري عملياتي خواهد شد.

254453.mp3 کيفيت نان در سال جاري ارتقا خواهد يافت
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو به نقل از ايفدوناifdona: دکتر رسول ديناروند رئيس سازمان غذا و دارو با بيان اين مطلب به ايفدونا - Ifdona گفت: اگر چه اين موضوع مسئله اي زمانبر است و با فعاليت يکي دو ماهه و حتي يکساله قابل انجام نيست  اما با  برنامه هاي خوبي که براي عملياتي نمودن اين طرح در دستور کار قرار داده ايم  قطعا به نتايج خوبي خواهيم رسيد

وي همچنين يکي از دشواريهاي برنامه ارتقاي کيفيت نان راعلاقه زياد مردم کشور به نان سنتي برشمرد و اظهار داشت: حدود 12 سالي مي شود که سياست دولت در راستاي توسعه نان صنعتي قرار گرفته است ادلهعلمي هم مي گويند کيفيت نان صنعتي بهتر و ضايعاتش نيز کمتر از نان سنتي است و اين نان براي سلامت مردم بهتر است اما به همان دليل که گفته شد موفقيت چنداني در اين خصوص به حاصل نشد لذا به اين نتيجه رسيديم که بايد نانهاي سنتي را اصلاح کنيم.

رئيس سازمان غذا و داروبا بيان اينکه کميته اي  متشکل از دست اندر کاران اين حوزه اعم از نانواهاي سنتي، سنديکا و اصناف مربوطه و چهره هاي دانشگاهي و علمي اي به همين منظور تشکيل داده ايم  تصريح کرد: قرار است از بين موضوعات مطالعه شده  ومستند موجود، طرحي استخراج و در شوراي عالي سلامت غذايي که به رياست دکتر روحاني تشکيل مي شود به عنوان مصوبه نهايي ارتقاي کيفيت نان  مورد استفاده عملياتي قرار گيرد.

دکتر ديناروند افزود: دراين صورت  با برنامه اي 5 ساله ضمن آنکه شيوه پخت را تغيير داده و نظارتها بر آن را نيز گسترش مي دهيم؛ افزايش کيفيت آرد، حذف کامل جوش شيرين، جلوگيري از حرارت مستقيمي که به نان مي رسد، کنترل دماي پخت خارج از اندازه مجاز، باقي مانده سوخت فسيلي برروي نان و ازدياد زماني که براي باصطلاح ور آمدن خمير در نظر گرفته مي شود، مهمتر از همه درنمک بيش ازحدي که در نان وجود دارد و ايرادهاي ديگري که در اين فراورده ها وجود دارد بازنگري هايي صورت خواهد پذيرفت.

 وي در پايان با تاکيد مجدد بر ضرورت ارتقاي کيفيت نان عنوان نمود:  5 گرم از 5/12گرم سرانه مصرف نمک کشورکه حدود 5/2برابر استاندار مطلوب است، متعلق به نمک موجود در نان است، اميدواريم با اجراي طرح يادشده بتوانيم  اين مقداررا به 2 گرم کاهش دهيم.
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 254453
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings