• 1399/04/08 - 04:39
  • - تعداد بازدید: 525
  • - تعداد بازدید کنندگان: 525
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران:

کنترل کيفيت داروهاي گياهي داراي مجوز ساخت از سازمان غذا و دارو در آزمايشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران

روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران - آزمايشگاه کنترل فيزيکوشيميايي دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران حدود40داروي گياهي توليد شده در شرکت هاي داروسازي داخلي را مورد بررسي قرار داده است که اين نمونه ها شامل انواع قرص، کپسول، پو

255653.mp3 کنترل کيفيت داروهاي گياهي داراي مجوز ساخت از سازمان غذا و دارو در آزمايشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران


روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران - آزمايشگاه کنترل فيزيکوشيميايي دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران حدود40داروي گياهي توليد شده در شرکت هاي داروسازي داخلي را مورد بررسي قرار داده است که اين نمونه ها شامل انواع قرص، کپسول، پودر، قطره و شربت مي باشد.
مهندس ابراهيمي مدير آزمايشگاه کنترل غذا و دارو پيرامون داروهاي گياهي و طرفداران طب سنتي گفت: امروزه اکثر بيماران در سرتاسر جهان ترجيح مي‌دهند از طب سنتي و داروهاي گياهي استفاده کنند. شواهد  باستان شناسي نشان مي‌دهد که تمدن هاي دوران گذشته از گياهان به عنوان بخشي از طب سنتي استفاده مي‌کردند
همچنين شاهد بيشتر شدن  طرفداران طب سنتي در بين بيماران هستيم و بسياري از افراد براي درمان بيماري ها از خواص گياهان دارويي استفاده مي کنند. از مزاياي داروهاي گياهي عوارض جانبي کمتر و به صرفه بودن از نظر اقتصادي مي باشد لذا تمايل بيماران به مصرف آنها نسبت به گذشته افزايش يافته است ، لازم به ذکر است که اکثر داروهاي گياهي موجود در مارکت دارويي توليد داخل مي باشند.
در ادامه مهندس ابراهيمي به فعاليت هاي آزمايشگاه کنترل فيزيکوشيميايي دارو معاونت غذا و اشاره کرد و افزود:  آزمايشگاه کنترل فيزيکوشيميايي دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران حدود40داروي گياهي توليد شده در شرکت هاي داروسازي داخلي را مورد بررسي قرار داده است که اين نمونه ها شامل انواع قرص، کپسول، پودر، قطره و شربت مي باشد.
وي عنوان کرد :بررسي مستندات داروهاي مذکورنشان مي دهد پيش از ورود به بازار کنترل هاي کيفي متعددي بر روي آنها انجام شده ونتايج حاصل از بررسي هاي فيزيکوشيميايي نمونه هاي مذکور نيز بيانگر وجود حد مطلوبي از کيفيت در آنها مي باشد. اما بايد توجه کرد مصرف بي رويه و ناآگاهانه مي تواند سبب بروز مخاطرات جدي شده که به منظور پيشگيري از آن ميتوان از راهنمايي هاي داروسازان بهره برد و از تهيه داروهاي گياهي بدون مجوز هاي بهداشتي سازمان غذا و دارو خود داري و به اطلاعات درج شده روي بسته بندي اين داروها شامل مشخصات نام گياه (فارسي و لاتين ) وقسمت مورد استفاده، نحوه مصرف ،کاربرد درماني، تاريخ توليد، شماره پروانه، وزن و تاريخ انقضا دقت گردد. 
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 255653
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings