کلاس آموزشي کاهش اسيدهاي چرب ترانس در صنايع غذايي توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران برگزار شد
کلاس آموزشي تحت عنوان " کاهش اسيدهاي چرب ترانس در صنايع غذايي" دوشنبه 10 آبان ماه 95 در سالن اجنماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران با حضور کارشناسان مواد غذايي معاونت و شبکه هاي تابعه برگزار گرديد.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا ودارو دانشگاه ايران : کلاس آموزشي تحت عنوان " کاهش اسيدهاي چرب ترانس در صنايع غذايي" دوشنبه 10 آبان ماه 95 در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران با حضور کارشناسان مواد غذايي معاونت و شبکه هاي تابعه برگزار گرديد.
از آنجايي که نوع روغن مصرفي در سلامتي انسان نقش بسزايي دارد و اهميت گنجاندن روغن خوراکي سالم در برنامه غذايي قابل انکار نيست ، اين کلاس آموزشي با تدريس مهندس کريميان از سازمان غذا و داروتشکيل شد.
در اين کلاس به مضرات اسيد هاي چرب ترانس از جمله ابتلا به بيماريهاي قلبي و عروق، ابتلا به سرطان و برنامه هاي کاهش اسيد چرب ترانس در صنايع غذايي پرداخته شد. همچنين مطالبي پيرامون فرايند هيدروژناسيون ،ساختار روغن هاي مختلف از لحاظ طبقه بندي اشباع و غير اشباع ، سيس و ترانس، کاربرد روغن ها در صنايع غذايي و انواع تقلبات صورت گرفته در صنعت غذا ارائه شد.
LatentStyleCount="267">