کاهش ميزان 10درصد قند در فرآورده هاي غذايي و آشاميدني
در راستاي ارتقاء سلامت آحاد جامعه و کاهش بيماري هاي غير واگير از جمله) ديابت نوع (2و پيشـگيري از خطـر حملات قلبي و سکته که از پيامد هاي زيانبار ديابت است...
در راستاي ارتقاء سلامت آحاد جامعه و کاهش بيماري هاي غير واگير از جمله) ديابت نوع (2و پيشـگيري از خطـر
حملات قلبي و سکته که از پيامد هاي زيانبار ديابت است ، در سال جاري سازمان غذا و دارو در نظر دارد که مقدار قند مصـرفي در
فرآورده هاي غذايي و آشاميدني، )درصورتي که ازنظر علمي در فرمولاسيون اختلالي ايجاد نگردد( به مقدار %10کـاهش داده شـود.
لذا مي بايست به کليه واحدهاي توليدي مواد غذايي و آشاميدني اطلاع رساني نموده و پروانه هاي ساخت )موجود( حاوي قند تا حد
اکثر 6ماه آينده اصلاح و پروانه ساخت جديد با کاهش حداقل %10قند کل صادر گردد و آمار واحدهايي که اقدام به کاهش ميـزان قند کل نموده اند اعلام گردد.
شايان ذکر است کاهش 10درصدي ميزان قند کل در هر محصول متناسب با فرمولاسيون مربوطـه اسـت. بـراي مثـال : ) نوشـابه
گازداري که داراي %11قندکل مي باشد ، پس از کاهش ده در صدي ، ميزان قندکل آن % 9/9مي شود و اجراي اين بخشنامه از
تاريخ صدور الزامي است. ضمنا لازمست به نحوي اقدام گردد که واحدهاي توليدي تشويق به تسريع اين اصلاح گردند