پايش و پالايش برچسب گذاري
با توجه به برنامه عملياتي پايش و پالايش برچسب گذاري محصولات غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي و با هدف اطلاع رساني صحيح و جلوگيري از گمراه شدن مصرف کننده، به اطلاع ميرساند از وظايف و مسئوليتهاي شرکتهاي فعال در اين حوزه کنترل و نظارت دائم برچسب فرآوردههاي خوراکي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي ميباشد که مسئوليت نظارت بر حسن اجراي آن بر عهده مسئول فني ميباشد.
254974.mp3
پايش و پالايش برچسب گذاري
مقتضي است مدارک و مستندات ذيل مطابق با فايل پيوست با پذيرش مسئوليت صحت و دقت اطلاعات و همچنين پذيرش عواقب حقوقي هرگونه عدم انطباق در اطلاعات ارائه شده با محصول و همچنين با ضوابط جاري سازمان غذا و دارو توسط مديرعامل و مسئول فني، حداکثر ظرف مدت دو ماه آينده توسط مسئول فني تکميل گردد.
مدارک و مستندات تکميل شده به شرح ذيل بايد در حوزه توليد به معاونتهاي غذا و دارو ناظر بر کارخانه توليدي و در حوزه واردات به معاونتهاي غذا ودارو ناظر بر دفتر اصلي و مرکزي شرکت تحويل گردد.
1- فرم پذيرش مسئوليت صحت و دقت اطلاعات و همچنين پذيرش عواقب حقوقي هرگونه عدم انطباق اطلاعات ارائه شده با محصول و ضوابط جاري سازمان غذا و دارو توسط مديرعامل و مسئول فني
2- فايل اکسل شامل سه بخش (شيت اطلاعات شرکت و مسئول فني – شيت فهرست و مشخصات کلي محصول – شيت پايش و پالايش برچسب محصولات
3- فايل تصوير اسکن شده محصولات با رزولوشن 300 DPI و فرمت jpg و نام گذاري شده مطابق با کد محصول در فايل اکسل
نکته: با توجه به اينکه نتيجه ارزيابي هر آيتم مندرج در فايل اکسل پيوستي مطابق با ضابطه برچسب گذاري فرآورده هاي غذايي، آشاميدني ميباشد يکي از گزينههاي (تاييد، عدم تاييد، مشمول نيست) انتخاب و در خصوص بند 26 يکي از گزينههاي (حلال سازمان غذا و دارو، ساير نشانه هاي حلال، عدم وجود) انتخاب شود و براي تکميل کليه آيتمها ضروري و براي هر فرآورده يک ستون مجزا تکميل و همچنين در صورت مواجهه با هرگونه عدم انطباق به گونه اي که منتج به اصلاح شود، پيگيري صورت گرفته و نتايج حاصل، مستند و نگهداري شود.
فايل پيوست
: