• 1399/03/11 - 03:32
  • - تعداد بازدید: 525
  • - تعداد بازدید کنندگان: 525
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران:

نظارت وارزيابي فعاليت آزمايشگاه هاي واحد هاي توليدي مواد غذايي ،آرايشي ، بهداشتي ، ظروف و بسته بندي

روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران-آزمايشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران به منظور اطمينان از انجام آزمون هاي کنترلي در واحد توليدي و اطمينان از صحت و اعتبار پاسخ ها ، به صورت ادواري با استفاده از چک ليستي مدوني که جهت اطلاع مسئولين فني بر روي سايت معاونت غذا و

255637.mp3 نظارت وارزيابي فعاليت آزمايشگاه هاي واحد هاي توليدي مواد غذايي ،آرايشي ، بهداشتي ، ظروف و بسته بندي


نظارت وارزيابي فعاليت آزمايشگاه هاي واحد هاي توليدي مواد غذايي ،آرايشي ، بهداشتي ، ظروف و بسته بندي

 
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران-آزمايشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران به منظور اطمينان از انجام آزمون هاي کنترلي در واحد توليدي و اطمينان از صحت و اعتبار پاسخ ها ، به صورت ادواري با استفاده از چک ليستي مدوني که جهت اطلاع مسئولين فني بر روي سايت معاونت غذا و دارو قرار داده شده است مبادرت به بازرسي ازآزمايشگاه واحد توليدي مي نمايد .
 طبق ضوابط سازمان غذا ودارو واحدهاي توليدي مواد غذايي ،آرايشي ، بهداشتي ، ظروف و بسته بندي به منظور اطمينان از سلامت و کيفيت مناسب محصول اقدام به احداث آزمايشگاه کنترل کيفي در محل توليد مي نمايند.اين آزمايشگاه ها از مواد اوليه و محصولات نهايي در حين توليد و پس از بسته بندي ،نمونه برداري کرده و پس از انجام آزمون ها مطابق ضوابط تعيين شده و اطمينان از تطابق نتايج آزمونها با حدود مجاز تعيين شده ،محصول خود را وارد بازار مي کنند.
آزمايشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران به منظور اطمينان از انجام آزمون هاي کنترلي در واحد توليدي و اطمينان از صحت و اعتبار پاسخ ها ،همچنين بررسي دانش مسئول فني و کنترل مستندات تهيه شده به صورت ادواري با استفاده از چک ليستي مدوني که جهت اطلاع مسئولين فني بر روي سايت معاونت غذا و دارو قرار داده شده است مبادرت به بازرسي ازآزمايشگاه واحد توليدي مي نمايد و نتيجه آن بصورت مکتوب به اطلاع شبکه يا اداره نظارت تابعه رسانده مي شود.همچنين هنگام صدور پروانه بهداشتي تاسيس و بهره برداري با بررسي فضاي فيزيکي و تجهيزاتي که قرار است در جهت کنترل محصولات بکار گرفته شود،از توانايي آزمايشگاه واحد توليدي در کنترل محصولات اطمينان حاصل نموده و نتيجه را کتبا به اطلاع اداره نظارت بر مواد غذايي،آرايشي و بهداشتي مي رساند.
در همين راستا آزمايشگاه کنترل غذا وداروي معاونت غذا و دارو با بهره گيري از توان تخصصي کارشناسان خود مبادرت به انجام بازديد وارزيابي آزمايشگاه واحد هاي توليدي تحت پوشش خود در سال1398 نموده و جمعا384مورد بازديد انجام گرديده است که از اين تعداد297مورد بازديد کنترل مستمراز آزمايشگاه واحدهاي توليدي،62مورد بازديد به منظور صدور يا اصلاح پروانه بهداشتي تاسيس و بهره برداري و 25مورد بازديد مميزي سيستمهاي مديريت ايمني HACCPوISO22000 مواد غذايي جهت اعطائ مجوزودرج نشان برروي برچسب محصول مي باشد.
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 255637
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings