• 1400/04/02 - 12:18
  • - تعداد بازدید: 285
  • - تعداد بازدید کنندگان: 285
  • زمان مطالعه: 4 دقیقه
معاون غذا و دارو دانشگاه ايران به مناسب روز جهاني مبارزه با مواد مخدر گفت:

موادمخدر منشاء وقوع بسياري از جرائم اجتماعي نظير قتل و تجاوز و سرقت

 
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران-معاون غذا و دارو  به مناسبت ?? ژوئن برابر با ? تير ماه روز جهاني مبارزه با مواد مخدر از پديده  خانمان سوز مواد مخدر و منشاء وقوع بسياري از جرائم نظير قتل، تج

255865.mp3 موادمخدر منشاء وقوع بسياري از جرائم اجتماعي نظير قتل و تجاوز و سرقت


معاون غذا و دارو دانشگاه ايران به مناسب روز جهاني مبارزه با مواد مخدر گفت:
موادمخدر منشاء وقوع بسياري از جرائم اجتماعي نظير قتل و  تجاوز   و سرقت
 
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران-معاون غذا و دارو  به مناسبت ?? ژوئن برابر با ? تير ماه روز جهاني مبارزه با مواد مخدر از پديده  خانمان سوز مواد مخدر و منشاء وقوع بسياري از جرائم نظير قتل، تجاوز، سرقت و ...گفت.
?? ژوئن مصادف با ? تير ماه ، که به نام روز جهاني مبارزه با مواد مخدر  که توسط سازمان جهاني بهداشت نامگذاري شده است فرصتي را فراهم مي آورد تا هر ساله در سراسر دنيا  نگاهي ويژه به پديده شوم اعتياد به مواد مخدر انداخته شود و با انجام گردهمايي ها و  تصميم گيري ها ، به اقداماتي در جهت مبارزه با اين پديده پرداخته شود.
در همين راستا دکتر فاطمه فتحي معاون غذا و دارو دانشگاه ايران ضمن اشاره به روز جهاني مبارزه با مواد مخدر اظهار داشت: پرداختن به پديده خانمان سوز و شوم مواد مخدر به صورت جهاني از ???? آغاز شد تا با تدوين سندي جامع و بين المللي هر ساله اين امر مهم  و عواقب ناشي از آن در رئوس فعاليت هاي جوامع بين الملل  قرار گيرد تا متعاقب آن در سطح  بين الملل، قاطعانه در خصوص مبارزه با قاچاق مواد مخدر را پيگيري ها و راهکارهاي لازم، ارائه و اجرايي شوند. 
معاون غذا و دارو گفت:  براي پرداختن به مبارزه با اعتياد بايد به علل گرايش به آن پرداخت و زمينه هاي ايجاد و گرايش آن را در جامعه شناخت و با آنها به مبارزه پرداخت ، در غير اين صورت درمان جسمي و رواني کوتاه مدت بوده و با فراهم بودن بستر گرايش ، فقط براي مدتي مثمرثمر بوده و فـــرد مـــعتاد دوباره به اعتياد روي خواهد آورد. 
 
وي افزود : اعتياد به مواد مخدر يکي از مهمترين و اصلي ترين مشکلات اجتماعي، اقتصادي و بهداشتي بشر است که عوارض ناشي از آن تهديدي جدي براي تمامي جوامع محسوب شده و رکود اجتماعي و جرم و جرايم سنگيني را رقم مي زند. لذا بايستي به عنوان يک  دغدغه‌ جدي ، مشارکت موثر و حداکثري مسوولان و سازمان‌هاي مردم نهاد و  اقشار جامعه و خانواده را به منظور تحقق اجتماعي شدن مبارزه، مطالبه نمود.
 
همچنين ويــرانگري‏ هاي حاصل از آن زمينه ساز سقوط بسياري از ارزش‌ها و هنجارهاي فرهنگي و اخلاقي شده و بدين ترتيب سلامت جامعه را بطور جدي به مخاطره مي‌اندازد. پديده شوم قاچاق موادمخدر فعاليتي سوداگرانه، تجاري و اقتصادي در عرصه بين ‏المللي  ميباشد  و نيز ابزاري ناسالم و مجرمانه اما کارآمد و مؤثر براي سلطه طلبان و صاحبان قدرت جهان بر کشورهاي توسعه نيافته  که با به تباهي کشيدن و انحطاط اخلاقي  و سقوط خانواده ها همراه است . اعتياد مسبب تباهي سرمايه‏ هاي آينده جامعه بشري بشمار مي ‏رود.  اعتياد  گرچه ممکن است کامل ريشه کن نشود اما ميتوان  با تدابير خاص اجتماعي و فرهنگي آن را تا حدوي کنترل کرد.
دکتر فتحي عنوان کرد: اعتياد به مواد مخدر آنقدر  آرام و بي ‏صدا مصرف‏ کننده را اسير  دام خود مي کند که معتاد آغاز اعتياد خود را به ياد نمي ‏آورد.  در حاليکه موادمخدر منشاء وقوع بسياري از جرائم اجتماعي نظير قتل، تجاوز، سرقت و ... مي‏باشد.
بديهي است خانواده هاي ناآگاه و بي تفاوت و به دور از عواطف و ارتباطات صحيح خانوادگي و گسسته از مهر و عطوفت و وابستگي خانودگي ،  به بستر سازي گرفتار شدن جوانان در دام اعتياد تن خواهند داد و پرتگاهي براي جوانان را ايجاد مي کنند در حاليکه با نگرش آگاهانه و ارتقاء و تقويت عوامل و فاکتورهايي بنيادين در خانه به استحکام خانواده کمک نمايند.
وي به برشماري عوامل پيشگيري کننده از گرايش جوانان به اعتياد پرداخت و افزود: ارتقاء مهارت هاي رفتاري و اجتماعي و آموزش مهارت هاي حل مسائل فردي و اجتماعي و رويارويي منطقي با مشکلات و چالشهاي زندگي، مهارت فرزند پروري و غني سازي اوقات فراغت و تقويت آرامش و نشاط اجتماعي و سازگاري هاي اجتماعي و تاب آوري منطقي و اصولي اجتماعي، تقويت باورهاي مذهبي و اعتقادات معنوي و کنترل منطقي هيجانان و احساسات منطقي، پرهيز از  رخداد اعمال خشونت و تنش  و مجادلات بي پايه و اساس ، اجتناب از تحقير شخصيت و سرزنش و پرورش مهارت نه گفتن به مواد مخدر و تقويت نگرش منفي نسبت به مصرف مواد ، تقويت اعتماد به نفس وعزت نفس، آموزش انتخاب هاي درست در تصميم گيري ها  و آموزش تصميم گيري منطقي به فرزندان، ارضاء نيازهاي عاطفي و رواني نوجوانان، از مهمترين عوامل موثر در پيش گيري از  روي آوردن مصرف مواد به شمار مي روند.
معاون غذا و دارو خاطر نشان کرد:  در راستاي کمک به مسئولين که  نقش و وظايف خاص خود را در حوزه هاي مرتبط با ارگان خود در اين مبارزه ايفا مي کنند خانواده ها نيز بايد فراهم آوردن  بستر گفتگمان و ايجاد روابط دوستانه در بين اعضاي خانواده و حل مسائل خانوادگي را جدي بگيرند  و با ايجاد اعتماد به نفس و ارتقاء اعتماد روابط خانوادگي، کودکان و نوجوانان را ترغيب به طرح مشکلات و مسائل در خانواده نمايند.

 
 
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 255865
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings