معاونت غذا و دارو
چهاردهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 96 مورد پرونده در10 آذرماه سال 1401 برگزار شد
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، 96 مورد پرونده در کمیسیون فنی و قانونی بررسی و صدور پروانه های بهداشتی و مجوزهای ورود مواد اولیه و فرآیند شده مواد غذایی آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران با حضور جناب آقای دکتر مهران ولائی
معاونت غذا و دارو
درباره کربوبلاکرها چه میدانیم ؟
کربوبلاکرها نوعی از مکمل های رژیم غذایی هستند که مانع از هضم کربوهیدرات ها می شوند و بطور مشخص به شما اجازه می دهند کربوهیدرات مصرف کنید بدون آنکه کالری ناخواسته ای دریافت کنید.
معاونت غذا و دارو
هپاتیت، راههای پیشگیری از آن، علائم و درمان
هپاتیت یک بیماری التهابی کبدی ست که توسط عوامل ویروسی و غیر ویروسی ایجاد می شود، مشکلات متعددی برای سلامتی فرد ایجاد می کند که بعضی از آنها می تواند منجر به مرگ بیمار گردد. پنج سویه اصلی ویروس های هپاتیت A,B,C,Dو E می باشد.دوسویه B و C منجر به هپاتیت مزمن در افراد شده و جزء شایع ترین علل سیروز کبدی، سرطان کبد و مرگ و میرهای مرتبط با هپاتیت هستند. برخی از انواع هپاتیت از طریق واکسیناسیون قابل پیشگیری هستند.
معاونت غذا و دارو
هفته پیشگیری از مسمومیت ها
به گزارش واحد روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران، از یکم لغایت هفتم آبان ماه به نام هفته پیشگیری از مسمومیت ها نامگذاری شده است.
معاونت غذا و دارو
سیزدهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 84 مورد پرونده در 26 مهرماه سال 1401 برگزار شد
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو، 84 مورد پرونده در کمیسیون فنی و قانونی بررسی و صدور پروانه های بهداشتی و مجوزهای ورود مواد اولیه و فرآیند شده مواد غذایی آشامیدنی ، آرایشی و بهداشتی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران
معاونت غذا و دارو
دوزادهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی 12 مهرماه
دوزادهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 87 مورد پرونده در 12 مهرماه سال 1401 برگزار شد
معاونت غذا و دارو
یازدهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی
یازدهمین جلسه کمیسیون فنی و قانونی با بررسی 100 پرونده در 22 شهریور ماه سال 1401 برگزار شد
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران:
معاونت غذا ودارو دانشگاه ایران موفق به کسب رتبه نخست پایش ارزیابی عملکرد معاونت غذا و دارو سطح یک کشوری شد
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران-معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران موفق به کسب رتبه نخست در پایش ارزیابی عملکرد معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی سطح یک کشوری در سال۱۴۰۰شد.
آزمایشگاه کنترل معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار کرد:
دوره آموزشی اصول کروماتوگرافی گازی با دتکتور جرمی و دستگاه GC-MS
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران- دوره آموزشی دوروزه اصول کروماتوگرافی گازی با دتکتور جرمی و دستگاه GC-MS از 17 الی 18 مهرماه سال جاری در معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.
کارشناس اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو بررسی کرد :
پسماندهای دارویی و روش های دفع آنها (امحاء)
روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران- یکی از موارد شایان توجه در زمینه حفظ و ارتقای شاخص سلامت فرد و جامعه، برخورد صحیح، آگاهانه و هماهنگ با تکنولوژی¬ های جدید و کارآمد در مبحث پسماند و مدیریت پسماند، از جمله پسماند اقلام دارویی و شیمیایی می باشد. پسماند یا زباله، به مواد جامد، مایع و گاز (غیر از فاضلاب) گفته میشود که به¬طور مستقیم یا غیر مستقیم، حاصل فعّالیّت انسان بوده و از نظر تولید کننده زاید تلقی میشود. در این مقاله دکتر علی قائمی نیا و نازنین نادری کارشناسان اداره نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران به بررسی پسماند های دارویی و انواع روش های دفع و امحای آنها می پردازند.