معاونت غذا و دارو
کارگاه آموزشی اصول تغذیه، بهداشت و ایمنی مواد غذایی
کارگاه آموزشی "اصول تغذیه، بهداشت و ایمنی مواد غذایی" در مهرماه توسط مدیریت نظارت بر فرآورده های غذایی و آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه ایران برگزار شد.
معاونت غذا و دارو
برگزاری هفتمین جلسه کمیسیون قانونی ماده ۲۰ امور داروخانه های معاونت غذا و دارو1403
هفتمین جلسه کمیسیون قانونی ماده ۲۰ داروخانه های معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران با رسیدگی به 75 پرونده در این معاونت برگزار گردید.
روز جهانی غذا
به مناسبت گرامی داشت روز جهانی غذا و شعار «حق بر خورداری از غذا برای یک زندگی بهتر و آینده روشن تر»
برپایی غرفه آموزشی به مناسبت گرامی داشت روز جهانی غذا
معاونت غذا و دارو
برگزاری کارگاه آموزشی طعم دهنده ها، افزودنی ها و نحوه صدور پروانه های ساخت آن
کارگاه آموزشی طعم دهنده ها، افزودنی ها و نحوه صدور پروانه های ساخت آن در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو با حضور کارشناسان معاونت و شبکه های بهداشت و درمان برگزار گردید .
معاونت غذا و دارو
حق بر خورداری از غذا برای یک زندگی بهتر و آینده روشن تر
به مناسبت گرامی داشت روز جهانی غذا و شعار« حق برخورداری از غذا برای یک زندگی بهتر و آینده ای روشن تر »
روز جهانی غذا
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
25 مهر ماه (16اکتبر) روز جهانی غذا را به همه دست اندرکاران حوزه غذا تبریک عرض می نمایم.
روز جهانی غذا
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران در پیامی
فرا رسیدن روز جهانی غذا را به دست اندرکاران تامین سلامت غذایی تبریک گفت