پانسمانهای تخصصی ویژه بیماران EB
پانسمانهای تخصصی ویژه بیماران EB ( پروانهای)
تخصیص یافته بابت فصل پاییز1402
دوره آموزشی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی HACCP
دوره آموزشی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی HACCP
در تاریخ 8 الی 9 آبان ماه سال جاری دوره آموزشی سیستم تجزیه و تحلیل خطر و کنترل نقاط بحرانی HACCP در محل سالن اجتماعات معاونت غذا برگزارگردید.
کمبودهای بالقوه تغذیهای، مهمترین عارضه گیاهخواری
مهمترین عارضه گیاهخوار بودن بروز کمبودهای بالقوه تغذیهای است.
دکتر آزاده رئیس دانا در گفتوگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: برای آشنایی مردم با گیاهخواری، ترویج سبک زندگی سالم بدون گوشت، و مسئولیتپذیری اجتماعی، رعایت حقوق حیوانات و حفاظت از محیط زیست، گیاهخواری در سال ۱۹۷۷ توسط انجمن گیاهخواران آمریکای شمالی(NAVS) به ثبت رسید و مورد توجه قرار گرفت.
کشف تعداد قابل توجهی از تجهیزات پزشکی زیبایی و لیزر قاچاق
کشف تعداد قابل توجهی از تجهیزات پزشکی زیبایی و لیزر قاچاق
کشف تعداد قابل توجهی از تجهیزات پزشکی زیبایی و لیزر قاچاق در یکی از شرکت های تجهیزات پزشکی پایتخت
جلسه آموزشی بازرسی
جلسه آموزشی بازرسی
روز سه شنبه 1402/08/09 جلسه آموزش بازرسی با حضور کلیه بازرسان و کارشناسان داروخانه های خصوصی، بیمارستانی، شرکتهای پخش و شبکه بهداشت و درمان شهرستانهای تحت نظارت در سالن اجتماعات معاونت برگزار گردید.
مدیر کل آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی
جلسه مشترک مدیر کل آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی و معاون غذا و دارو دانشگاه
جلسه مشترک مدیر کل آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا، دارو و تجهیزات پزشکی و معاون غذا و دارو دانشگاه در خصوص ادامه راه اندازی آزمایشگاه کنترل کیفیت تجهیزات پزشکی در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار گردید.
شناسایی کالاهای قاچاق
کلاس آموزشی نحوه شناسایی کالاهای قاچاق خوراکی و آشامیدنی و آرایشی بهداشتی
کلاس آموزشی تحت عنوان نحوه شناسایی کالاهای قاچاق خوراکی و آشامیدنی و آرایشی بهداشتی(آشنایی با برچسب اصالت و سلامت کالا،و مجوزهای بهداشتی) در تاریخ 1402/08/07 در سرای محله نظامی گنجوی(شهرداری منطقه 6)، با حضور کارشناس این معاونت برگزار گردید