دومين دوره آموزشي بهبود ايمني غذا در معاونت غذا و دارو برگزار شد
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو: دومين دوره آموزشي بهبود ايمني غذا،با حضور مهندس مجرد بعنوان مدرس ، مهندس فلاح معاون مديريت نظارت بر مواد غذايي ، آرايشي و بهداشتي و پرسنل معاونت غذا و دارو در 26 خرداد ماه 94 درسالن اجتماعات اين معاونت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو: دومين دوره آموزشي بهبود ايمني غذا،با حضور مهندس مجرد بعنوان مدرس ، مهندس فلاح معاون مديريت نظارت بر مواد غذايي ، آرايشي و بهداشتي و پرسنل معاونت غذا و دارو در 26 خرداد ماه 94 درسالن اجتماعات اين معاونت برگزار شد.
اين دوره با هدف افزايش آگاهي پرسنل معاونت در خصوص جنبه هاي ايمني غذايي FOOD SAFETY) ) و بهبود عملکردشان در حوزه نظارتي مواد غذايي تشکيل شد.در اين دوره برخي از استانداردهاي سازمان ISO از قبيل مواد ذيل عنوان گرديد :
- مديريت کيفيت جامع ( تعريف واژگان ) ISO 9000
- مديريت کيفيت ISO 9001
-