• 1395/01/23 - 07:30
  • - تعداد بازدید: 440
  • - تعداد بازدید کنندگان: 440
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

درج نشانگر رنگي تغذيه اي بر روي محصولات توسط معاونت غذا ودارو دانشگاه ايران, تضميني براي سلامت غذائي گروههاي سني جامعه

به گزارش روابط عمومي معاونت غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران: به نقل از کارشناس اداره نظارت بر مواد غذايي , آرايشي وبهداشتي , در راستاي سياست سازمان غذا و دارو در خصوص اجراي طرح برچسب رنگي تغذيه اي ,معاونت غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران با اطلاع رساني متوالي به واحدهاي تحت نظارت در جهت درج نشانگر تغذيه اي بر روي ليبل محصولات اقدام نموده است

254646.mp3 درج نشانگر رنگي تغذيه اي بر روي محصولات توسط معاونت غذا ودارو دانشگاه ايران, تضميني براي سلامت غذائي گروههاي سني جامعه





به گزارش روابط عمومي معاونت غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران: به نقل از کارشناس اداره نظارت بر مواد غذايي , آرايشي وبهداشتي , در راستاي سياست سازمان غذا و دارو در خصوص اجراي طرح برچسب رنگي تغذيه اي ,معاونت غذاو دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران با اطلاع رساني متوالي به واحدهاي تحت نظارت در جهت درج نشانگر تغذيه اي بر روي ليبل محصولات اقدام نموده است.


مهندس آرش تندهوش کارشناس اداره نظارت بر مواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي باتوجه به اهميت اصلاح الگوي مصرف کننده ,طرح نشانگر تغذيه اي را راهي براي رسيدن به اين مهم دانست و عنوان کرد :


در اين نشانگرها مقادير پنج شاخص مهم و مؤثر در سلامتي از جمله انرژي ,قند,چربي,نمک,اسيدهاي چرب ترانس موجود در هر سهم يا بسته درج مي شود.


وي در ادامه به نصب علائم راهنمايي رنگي سبز، زرد و قرمز بر روي محصولات غذايي اشاره کرد و گفت: نصب علائم راهنمايي رنگي منجر به افزايش اثربخشي جداول تغذيه اي درج شده بر روي ليبل محصولات غذايي شده است.


در روي هر محصول با توجه به مقادير شاخص هاي سلامتي آن علائم راهنماي رنگي از طريق سه رنگ سبز به معناي اطمينان در مصرف آن  فاکتور تغذيه اي در سهم هر محصول غذايي ،نارنجي به معناي احتياط در مصرف آن فاکتوردر سهم   سهم ارايه شده و قرمز به معناي خطردر اثر مصرف آن فاکتور با توجه به نياز روزانه هر فرد وبخصوص براي بيماران قلبي وعروقي-کليوي وديابتي و.....   نشان داده شده است که با آموزش همگاني و افزايش اطلاع رساني استفاده از نشانگرهاي رنگي ,مي توان نسبت به وجود ترکيبات مضر سلامتي و مصرف بيش از حد نياز روزانه آنها که باعث بروز بيماريهاي قلبي وعروقي ويا ديابت مي شود,هشدار داد.


اين طرح باهدف ارتقاء سلامت مصرف کننده پس از بررسي هاي اوليه و تصويب کلي در مراسم روز جهاني غذا در مهر ماه93 توسط مقام عالي وزارت بهداشت و نمايندگان صنعت رونمايي شد وبرنامه هاي عملياتي آن به منظور اجرا به معاونت هاي غذا و دارو ابلاغ گرديد که معاونت غذاو دارو علوم پزشکي ايران با تحت پوشش داشتن صنايع غذائي برجسته کشور به اجراي طرح نشانگر تغذيه اي رنگي اقدام نموده است.




Normal
0




false
false
false

EN-US
X-NONE
FA















  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 254646
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings