• 1396/07/25 - 10:33
  • - تعداد بازدید: 682
  • - تعداد بازدید کنندگان: 682
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

جلسه سلامت و ايمني کالاهاي سلامت محور در در اتاق اصناف برگزار شد

به مناسبت روز جهاني غذا و به منظور آشنايي اصناف با اصالت کالاهاي سلامت‌محور جلسه‌اي با حضور مديران، کارشناسان و بازرسان اصناف ، 23 مهر ماه سال جاري در اتاق اصناف برگزار شد.

254951.mp3 جلسه سلامت و ايمني کالاهاي سلامت محور در در اتاق اصناف برگزار شد

 به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران : به مناسبت روز جهاني غذا و به منظور آشنايي اصناف با اصالت کالاهاي سلامت‌محور جلسه‌اي با حضور مديران، کارشناسان و بازرسان اصناف ، 23 مهر ماه سال جاري در اتاق اصناف برگزار شد.
در اين جلسه، کارشناس و نماينده اداره نظارت بر مواد خوراکي آشاميدني و آرايشي، بهداشتي معاونت غذا و دارو تهران به ارائه توضيحاتي پيرامون برچسب رهگيري اصالت کالا (برچسب کنترل اصالت و سلامت فرآورده هاي سلامت محور( ،روش هاي بررسي اصالت فراورده ،الزامات برچسب گذاري مواد غذايي ارائه دادند.
در ادامه کارشناس و نماينده اداره نظارت بر مواد خوراکي آشاميدني و آرايشي، بهداشتي معاونت غذا و دارو ايران در خصوص برچسب نشانگر رنگي  و ضوابط برچسب گذاري (درج اطلاعات صادقانه و شفاف ، مشخص و قابل فهم ، خوانا و غير قابل پاک شدن )،توضيحاتي ارائه نمودند .
 همچنين پيرامون برچسب نشانگر رنگي تغذيه اي (معيار قابل فهم هرسهم، نام محصول، ميزان سهم محصول برچسب گرم يا ميلي ليتر و آرم سيب سلامت، شماره پروانه يهداشتي ساخت )و اينکه به مصرف کننده در موقع خريد کمک  ميکند تا بين محصولات و تبليغات نامهاي تجاري انتخاب سالمتر و مناسبتري داشته باشد، براي حاضرين در جلسه توضيحاتي داده شد.


 
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 254951
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings