تجليل از کارشناسان برگزيده و 5 واحد توليدي برتر در مراسم روز جهاني غذا توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران
در مراسم روز جهاني غذا از 5واحد توليدي برتر و کارشناسان برگزيده معاونت غذا ودارو دانشگاه ايران و شبکه هاي تحت پوشش اين معاونت، روز سه شنبه 27 مهرماه سال جاري در سالن اجتماعات معاونت ، تجليل شد.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا ودارودانشگاه ايران: در مراسم روز جهاني غذا از 5واحد توليدي برتر و کارشناسان برگزيده معاونت غذا ودارو دانشگاه ايران و شبکه هاي تحت پوشش اين معاونت، روز سه شنبه 27 مهرماه سال جاري در سالن اجتماعات معاونت ، تجليل شد.
در مراسم روز جهاني غذا که با حضور مديران عامل و مسئولين فني کارخانجات و همچنين مديران و کارشناسان معاونت و شبکه هاي تحت پوشش برگزار شد، از کارشناسان برگزيده اداره نظارت بر مواد غذايي معاونت غذا و دارو و شبکه ها و همچنين 5 واحد توليدي برتر تجليل به عمل آمد و به آنها لوح تقدير اهدا گرديد.
در اين مراسم دکتر عليرضا حبيبي مدير اداره نظارت بر مواد غذايي معاونت ضمن عرض خيرم مقدم و گراميداشت ايام سوگواري ماه محرم گزارشي از عملکرد اداره نظارت بر مواد غذايي و آرايشي و بهداشتي ارائه داد.
در ادامه دکتر مهران ولايي ، معاون غذا و دارو ، ضمن تقدير از زحمات کليه دست اندرکاران امر غذا ، بر نظارت هر چه بيشتربخصوص در مقابله با بيوتروليسم و توليد محصولات غذايي سالم تاکيد کرد . ايشان همچنين درج نشانگر رنگي تغذيه اي و لزوم کاهش مصرف قند و نمک و چربي در محصولات غذايي را از اولويتهاي کاري اين معاونت دانستند و ابراز داشتند کيفيت و سلامت زندگي هر فرد وابستگي تنگاتنگي با کيفيت غذايي مصرفي وي دارد .
معاون غذا و دارو ضمن اشاره به مبحث بيوتروريسم تهديدات ايمني و سلامت غذا، در خصوص موادغذايي وارداتي هشدار داد و به ابعاد متنوع و پيچيده تهديدات زيستي پرداخت و گفت : مديريت ،رصد و پايش صحيح تهديدات حوزه غذا، قطعا کار آمد خواهد بود.
در اين مراسم توسط مهندس کسمايي و مهندس ناصح کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذايي معاونت، در خصوص اقدامات انجام شده پيرامون سيب سلامت و ارزيابي عملکرد مديريت غذا توضيحاتي ارائه گرديد.
LatentStyleCount="267">