معاونت غذا و دارو
برگزاری کارگاه آموزشی طعم دهنده ها، افزودنی ها و نحوه صدور پروانه های ساخت آن
کارگاه آموزشی طعم دهنده ها، افزودنی ها و نحوه صدور پروانه های ساخت آن در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو با حضور کارشناسان معاونت و شبکه های بهداشت و درمان برگزار گردید .
برگزاری کارگاه آموزشی طعم دهنده ها، افزودنی ها و نحوه صدور پروانه های ساخت آن
کارگاه آموزشی طعم دهنده ها، افزودنی ها و نحوه صدور پروانه های ساخت آن در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو با حضور کارشناسان معاونت و شبکه های بهداشت و درمان برگزار گردید .
با توجه به تغییر فرمت و نحوه صدور پروانه های ساخت طعم دهنده ها کارگاه آموزشی مذکور توسط خانم دکتر باقری از کارشناسان سازمان غذا و دارو در این معاونت تشکیل گردید و ضمن انجام پرسش و پاسخ سوالات در این خصوص اطلاعات منابع جهانی افزودنی ها و طعم دهنده ها در اختیار کارشناسان قرار گرفت.
کامنت