برگزاري کلاس آموزشي کاهش اسيد هاي چرب ترانس در صنايع غذايي توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
کلاس آموزشي تحت عنوان " کاهش اسيدهاي چرب ترانس در صنايع غذايي" در روز دوشنبه 29 آذرماه سال جاري در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران برگزار گرديد.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران : کلاس آموزشي تحت عنوان " کاهش اسيدهاي چرب ترانس در صنايع غذايي" در روز دوشنبه 29 آذرماه سال جاري در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران برگزار گرديد.
با توجه به شيوع بالاي چاقي و بيماري ديابت و به لحاظ اهميت گنجاندن محصولات غذايي سالم در برنامه غذايي، کلاس آموزشي کاهش اسيد هاي چرب در سالن اجتماعات اين معاونت با شرکت مسئولين فني واحدهاي توليدي تهران و شبکه هاي تابعه برگزار شد.
همچنين در اين کلاس مطالبي پيرامون مضرات مصرف زياد قند ،کاربرد قند در صنايع غذايي ،نمايه گليسميک مواد غذايي ،انواع قندها ،ساختار قند، انواع شيرين کننده هاي مصنوعي ،انواع شيرين کننده هاي طبيعي توسط مدرس جلسه دکتر جعفر پور ارائه شد .
LatentStyleCount="267">