برگزاري کلاس آموزشي نقش نمک در تغذيه و سلامت در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
کلاس آموزشي نقش نمک در تغذيه و سلامت، چهارشنبه 5آبان ماه 95 توسط اداره نظارت بر مواد غذايي آشاميدني آرايشي و بهداشتي در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران : کلاس آموزشي نقش نمک در تغذيه و سلامت، چهارشنبه 5آبان ماه 95 توسط اداره نظارت بر مواد غذايي آشاميدني آرايشي و بهداشتي در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.
از آنجا که شيوع بيماري هاي قلبي عروقي و چاقي در کشور از آمار بالايي برخوردار است، کلاس آموزشي" نقش نمک در تغذيه و سلامت" به منظور ارتقا ء سطح آگاهي ودانش کارشناسان مواد غذايي معاونت غذا و دارو و شبکه هاي تابعه برگزار گرديد.
مدرس اين کلاس دکتر جزايري عضو هيئت علمي دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکي ايران مطالبي در خصوص نقش نمک در تنظيم فشارخون و تاثير آن بر سلامت انسان مباحثي را ارائه نمود .
در ادامه آمارهايي از ميزان مصرف سرانه نمک در ايران و دنيا و مقادير توصيه شده توسط سازمان جهاني بهداشت ارائه شد که بر طبق آن استاندارد مصرف نمک در کشور هاي پيشرفته زير 5 ميلي گرم در روز مي باشد که اين امار در ايران روزانه بين 10 تا12 ميلي گرم مي باشد. بعلاوه در خصوص تداخل سديم با ساير ريز مغذي ها و نقش آن در ايجاد بيماري هاي مختلف بعنوان مضرات نمک مطالبي مطرح گرديد.
LatentStyleCount="267">