معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران
برگزاري کلاس آموزشي روشهاي شناسايي تقلبات در صنايع گوشتي در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران - کلاس آموزشي روش هاي شناسايي تقلبات در صنايع گوشتي روز دوشنبه 8بهمن ماه97 در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
255293.mp3
برگزاري کلاس آموزشي روشهاي شناسايي تقلبات در صنايع گوشتي در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
برگزاري کلاس آموزشي روشهاي شناسايي تقلبات در صنايع گوشتي در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران - کلاس آموزشي روش هاي شناسايي تقلبات در صنايع گوشتي روز دوشنبه 8بهمن ماه97 در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به منظور ارتقاء سطح آگاهي و دانش کارشناسان مواد غذايي معاونت غذا ودارو و شبکه هاي تابعه از تقلبات رايج در صنايع غذايي کلاس آموزشي روشهاي شناسايي تقلبات در صنايع گوشتي تشکيل شد.
در اين جلسه مطالبي پيرامون طبقه بندي تقلبات ، مراحل و تکنيک هاي کلي شناسائي تقلبات صنايع گوشتي توسط بازرسان ،تقلبات رايج در گذشته وحال ،انواع تکنيک هاي روتين و نوين آزمايشگاهي در شناسائي تقلبات توسط دکتر غضنفري از سازمان غذا و دارو ارائه شد.
: