• 1397/11/14 - 04:07
  • - تعداد بازدید: 497
  • - تعداد بازدید کنندگان: 497
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران

برگزاري کلاس آموزشي روشهاي شناسايي تقلبات در صنايع گوشتي در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران

روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران  - کلاس آموزشي روش هاي شناسايي تقلبات در صنايع گوشتي روز دوشنبه 8بهمن ماه97 در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
 

255293.mp3 برگزاري کلاس آموزشي روشهاي شناسايي تقلبات در صنايع گوشتي در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران


برگزاري کلاس آموزشي روشهاي شناسايي تقلبات در صنايع گوشتي در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران

 
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران  - کلاس آموزشي روش هاي شناسايي تقلبات در صنايع گوشتي روز دوشنبه 8بهمن ماه97 در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
 به منظور ارتقاء سطح آگاهي و دانش کارشناسان مواد غذايي معاونت غذا ودارو و شبکه هاي تابعه از تقلبات رايج در صنايع غذايي کلاس آموزشي روشهاي شناسايي تقلبات در صنايع گوشتي تشکيل شد.
در اين جلسه مطالبي  پيرامون طبقه بندي تقلبات ، مراحل و تکنيک هاي کلي شناسائي تقلبات صنايع گوشتي توسط بازرسان ،تقلبات رايج در گذشته وحال ،انواع تکنيک هاي روتين و نوين آزمايشگاهي  در شناسائي تقلبات توسط دکتر غضنفري از سازمان غذا و دارو ارائه شد.
 
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 255293
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings