برگزاري کلاس آموزشي به مناسبت هفته سلامت در سراي محله توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران
در راستاي فرهنگ سازي، اطلاع رساني و ارتقا سطح آگاهي مردم و ارتقا کيفيت زندگي کارشناسان کلاس آموزشي مخصوص بزرگسالان در سراي محله ونک، در روز دوشنبه چهارمين روز از هفته سلامت، توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران: در راستاي فرهنگ سازي، اطلاع رساني و ارتقا سطح آگاهي مردم و ارتقا کيفيت زندگي کارشناسان کلاس آموزشي مخصوص بزرگسالان در سراي محله ونک، در روز دوشنبه چهارمين روز از هفته سلامت، توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار شد.
در اين کلاس آموزشي، در خصوص برچسب نشانگر رنگي تغذيه اي ،محتويات درج شده در آن ،راههاي تشخيص محصولات غذايي سالم و برچسب اصالت کالا ،راههاي تشخيص محصولات آرايشي تقلبي توضيحاتي ارائه گرديد و به سوالات مطرح شده پيرامون نشانگر هاي رنگي تغذيه اي توسط کارشناس اداره غذا پاسخ داده شد.
از آنجايي که ديابت بيماري مزمن و قابل کنترلي است که بايد با رژيم غذايي ، ورزش و دارو درماني سطح قند خون را تنظيم نمود و همچنين با توجه به آمار بالاي مبتلايان به ديابت و صدمات به ارگانهاي مختلف بدن افراد و لزوم شناخت روشهاي کنترلي آن در خصوص ديابت مطالب آموزشي مطرح شد.
در ادامه باتوجه به اينکه سرماخوردگي بعنوان يکي از شايع ترين بيماري هاي واگير دار محسوب ميشود ، لزوم آموزش در زمينه پيشگيري از آن ميتواند حائز اهميت باشد. فرد با رعايت نحوه صحيح شستشوي دست ها و تغذيه سالم و رعايت بهداشت ميتواند از سرماخوردگي جلوگيري نمايد.
چنانچه فردي دچار سرماخوردگي شد، از آنجايي که 90درصد سرماخوردگي ها عامل ويروسي دارند، نيازي به مصرف آنتي بيوتيک نيست و فرد با استراحت کافي و مصرف مايعات فراوان بهبودي خود را بدست خواهد آورد.
LatentStyleCount="267">