برگزاري کلاس آموزشي آشنايي با شيمي روغن ها و چربي ها مضرات اسيد هاي چرب ترانس در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
کلاس آموزشي تحت عنوان " آشنايي با شيمي روغنها و چربيها ،مضرات اسيدهاي چرب ترانس" در روز سه شنبه چهارم مهر ماه سال جاري در محل سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو برگزار شد.
254940.mp3
برگزاري کلاس آموزشي آشنايي با شيمي روغن ها و چربي ها مضرات اسيد هاي چرب ترانس در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران : کلاس آموزشي تحت عنوان " آشنايي با شيمي روغنها و چربيها ،مضرات اسيدهاي چرب ترانس" در روز سه شنبه چهارم مهر ماه سال جاري در محل سالن اجتماعات معاونت غذا ودارو برگزار شد.
ازآنجايي که نوع روغن مصرفي در سلامتي انسان نقش بسزايي داشته وبه لحاظ اهميت گنجاندن روغن خوراکي
سالم در برنامه غذايي، اين کلاس آموزشي با حضور کارشناسان مواد غذايي معاونت پو شبکه هاي تابعه و مسئولين فني واحدهاي غذايي برگزار گرديد.
در اين کلاس مطالبي در خصوص مضرات اسيد هاي چرب ترانس ، برنامه هاي کاهش اسيد چرب ترانس در صنايع غذايي ،فرايند هيدروژناسيون ،ساختار روغن هاي مختلف از لحاظ طبقه بندي اشباع و غير اشباع سيس و ترانس ،کاربرد روغن ها در صنايع غذايي و انواع تقلبات صورت گرفته در صنعت غذا، توسط مدرس کلاس مهندس کاظم زاده ارائه شد.
: