معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران
برگزاري همايش روز جهاني غذا با حضور وزير بهداشت و رئيس سازمان غذا و دارو به ميزباني معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
همايش روز جهاني غذا با حضور وزير بهداشت مقامات ارشد کشوري، رئيس و مديران کل سازمان غذا و دارو، نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، معاونين غذا ودارو دانشگاه هاي علوم پزشکي کشور، مديران ودست اندرکاران ارشد صنايع غذايي کشور به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار شد.
255214.mp3
برگزاري همايش روز جهاني غذا با حضور وزير بهداشت و رئيس سازمان غذا و دارو به ميزباني معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
برگزاري همايش روز جهاني غذا با حضور وزير بهداشت و رئيس سازمان غذا و دارو به ميزباني معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
همايش روز جهاني غذا با حضور وزير بهداشت مقامات ارشد کشوري، رئيس و مديران کل سازمان غذا و دارو، نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، معاونين غذا ودارو دانشگاه هاي علوم پزشکي کشور، مديران ودست اندرکاران ارشد صنايع غذايي کشور به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران :همايش روز جهاني غذا با شعار تلاش براي دنياي بدون گرسنگي تا سال2030 با حضور وزير بهداشت مقامات ارشد کشوري، رئيس و مديران کل سازمان غذا و دارو، نمايندگان مجلس شوراي اسلامي، معاونين غذا ودارو دانشگاه هاي علوم پزشکي کشور، مديران ودست اندرکاران ارشد صنايع غذايي کشور به ميزباني دانشگاه علوم پزشکي ايران در سالن همايش رازي برگزار شد.
در راستاي اجراي فرمايشات مقام معظم رهبري در خصوص تامين و مصرف صحيح فرآورده هاي سلامت محور و سياست هاي نظام سلامت دولت تدبير و اميد مصوبات شوراي عالي سلامت و امنيت غذايي و همچنين برنامه هاي فرهنگ سازي و اطلاع رساني مرتبط با ايمني غذا با تاکيد بر شعار امسال روز جهاني غذا " رفتار ما آينده ما را مي سازد، تلاش براي دنياي بدون گرسنگي تا سال2030" به عنوان محور جهاني و موضوع " تغيير اصلاح الگوي تغذيه براي حفظ و ارتقا سلامت " به عنوان محور ملي، همايش روز جهاني غذا با همکاري سازمان غذا و دارو و دانشگاه علوم پزشکي ايران برگزار گرديد.
دکتر قاضي زاده هاشمي وزير بهداشت با تاکيد بر شعار روز جهاني غذا و دستيابي به گرسنگي صفر تا سال 2030 عنوان کرد : دستيابي به گرسنگي صفر تا سال 2030 بدون توسعه مناطق روستايي امکان پذير نخواهد بود. فائو (سازمان خواربار و کشاورزي ملل متحد) تخمين زده است که به منظور تغذيه مطلوب افراد تا سال 2050، ميزان توليدات کشاورزي بايد حدود 60 درصد افزايش يابد. در سال 2050 ميلادي بيش از 65 درصد از مردم جهان در شهرها زندگي خواهند کرد، بنابراين نياز به تامين مواد غذايي شهرهاي در حال توسعه از الزامات سال هاي آتي است.
در ادامه دکتر اصغري معاون وزير بهداشت و رييس سازمان غذا و دارو افزود : با توجه به افزايش تعداد افراد داراي اضافه وزن و چاق و همچنين افزايش بيماري هاي غير واگير، جهت جلوگيري از ابتلا و کاهش اين بيماري ها از جمله فشار خون بالا، گرفتگي عروق قلبي و مغزي و سرطان ها نيازمند اصلاح سبک زندگي و اهميت ويژه به الگوي مصرف و کيفيت غذا هستيم.
وي بيماري هاي قلبي، تصادفات و سرطان را از عوامل اصلي مرگ و مير در کشور دانست و گفت: با تغيير در سبک زندگي مي توانيم ?? درصد سرطان ها را کاهش دهيم.
لازم به ذکر است در اين همايش از کارخانجات برتر صنايع غذايي تقدير و تنديس نشان ايمني سلامت به کارخانجاتي که در جهت توليد محصولات سلامت محور و سيب سلامت نوآوري داشتند، اهدا شد.
: