• 1397/11/06 - 06:22
  • - تعداد بازدید: 352
  • - تعداد بازدید کنندگان: 352
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران

برگزاري سومين کارگروه نوشابه و نوشيدني مالت در معاونت غذا و دارو

روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران - سومين کارگروه نوشابه و نوشيدني مالت با حضور مسئولين فني و مديران تحقيق و توسعه واحدهاي توليدي،  دوشنبه 1 بهمن ماه 97

255287.mp3 برگزاري سومين کارگروه نوشابه و نوشيدني مالت در معاونت غذا و دارو


برگزاري سومين  کارگروه نوشابه و نوشيدني مالت در معاونت غذا و دارو

 
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران - سومين کارگروه نوشابه و نوشيدني مالت با حضور مسئولين فني و مديران تحقيق و توسعه واحدهاي توليدي،  دوشنبه 1 بهمن ماه 97 با همکاري معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران و  شهيد بهشتي در سالن کنفرانس معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران برگزار شد.
کارگروه نوشابه و نوشيدني مالت پيرو مصوبه کميته مشاورين استاني ، جهت تدوين و بازنگري ضوابط نوشابه ها و نوشيدني مالت، بررسي مشکلات اين صنعت و ارائه پيشنهاد و راهکاردر جهت اصلاح و رفع آنها با رويکرد ايمني محصولات توليدي تشکيل مي شود.
در سومين جلسه از اين کارگروه ضابطه و استاندارد نوشيدني هاي مالت بررسي و به مسائلي مانند استفاده از شيرين کننده ها،طعم دهنده ها، تجهيزات توليد و لوازم آزمايشگاهي مورد نياز اين واحدهاي توليدي پرداخته و مقرر گرديد موارد مطروحه در قالب پيشنهاد جهت اصلاح ضابطه مربوطه به سازمان غذا و دارو ارسال خواهد گرديد.
در پايان نيز واحدهاي توليدي درخصوص مسائل و مشکلات مربوط به سيستم واردات مواد اوليه مورد نياز به بحث و گفتگو پرداختند و مقرر شد موضوعات مشترک جهت انعکاس به مراجع ذيصلاح ظرف مدت يک هفته به اداره نظارت بر مواد غذايي ،آرايشي و بهداشتي اعلام گردد.
 
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 255287
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings