برگزاري دومين روز از دوره آموزشي پنج روزه سيستم هاي مديريت ايمني موادغذايي توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران
دومين روز از دوره آموزشي پنج روزه سيستم هاي مديريت ايمني مواد غذايي در روز يکشنبه 11تيرماه 96 در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران: دومين روز از دوره آموزشي پنج روزه سيستم هاي مديريت ايمني مواد غذايي در روز يکشنبه 11تيرماه 96 در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران برگزار شد.
دکتر ساسان رضايي ( عضو هيئت علمي دانشگاه تهران ) به عنوان مدرس دوره در روز دوم در ابتدا مقدماتي در خصوص سيستمهاي ايمني مواد غذايي و سيستمهاي مديريت ايمني مواد غذايي بيان کرد.
وي پيرامون سيستمها و استانداردهاي موضوع ايمني مواد غذايي از قبيل FSSC 22000 , ISO 22000, BRC , IFS , HACCP به بيان توضيحات مختصري پرداخت و در ادامه الزامات استاندارد ISO 22000 را بازگو نمود.
اين الزامات با ذکر مثالهايي در خصوص نحوه استقرار و روش مميزي تشريح شدند و در طول جلسه با پرسش و پاسخ دو طرفه تعامل پويايي بين شرکت کنندگان ايجاد شد.