برگزاري دومين دوره آموزشي نشانگر رنگي تغذيه اي در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران: دومين دوره آموزشي نشانگر رنگي تغذيه اي با حضور مسئولين فني کارخانجات مواد غذايي تحت پوشش دانشگاه ايران در تاريخ 24مردادماه سال جاري در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار گرديد.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران: دومين دوره آموزشي نشانگر رنگي تغذيه اي با حضور مسئولين فني کارخانجات مواد غذايي تحت پوشش دانشگاه ايران در تاريخ 24مردادماه سال جاري در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار گرديد.
از آنجا که درج نشانگر رنگي تغذيه اي برروي محصولات فرايند شده يکي از اهداف سازمان غذا و دارو در سال جاري به شمار مي آيد، همچنين با توجه به لزوم حفظ سلامت مصرف کننده وپيشگيري از ابتلا به بيماري هاي متابوليک شايع مانند ديابت ، فشارخون و... در سطح جامعه ، واحد هاي توليد کننده مواد غذايي فرايند شده موظف اند نسبت به درج نشانگر رنگي تغذيه اي روي ليبل محصول به منظور آشنايي مصرف کننده با ميزان مواد مغذي موجود در محصولات غذايي و جلب توجه آنان به حدود مجاز مواد مغذي مانند قند و چربي در محصولات غذايي اقدام نمايند .
به منظور دستيابي به اهداف فوق در اين دوره آموزشي ، درخصوص ويژگي هاي نشانگر رنگي تغذيه بر روي ليبل محصولات فرايند شده ، درصد مواد مغذي در محصول و رنگ هاي مرتبط مباحثي توسط مدرس دوره مهندس رضايي از سازمان غذا و دارو ارائه شد.
گفتني است به شرکت کنندگان در اين دوره گواهي آموزشي اعطا خواهد شد.
LatentStyleCount="267">
<