برگزاري دوره برچسب گذاري مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
کلاس آموزشي دوروزه تحت عنوان " اصول برچسب گذاري مواد غذايي ،آرايشي و بهداشتي" مورخ ??و?? آذر ماه سال جاري در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران برگزار شد.
254994.mp3
برگزاري دوره برچسب گذاري مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
به منظور ارتقاء سطح آگاهي و دانش کارشناسان مواد غذايي معاونت و شبکه هاي تابعه ازاصول برچسب گذاري جهت محصولات توليدي داخلي و وارداتي ،کلاس آموزشي تحت عنوان " اصول برچسب گذاري مواد غذايي ،آرايشي و بهداشتي" توسط مدرسين جلسات مهندس ابوالقيسي جهت آموزش مسئولين فني روزيکشنبه ?? /?/?? و مهندس رضايي جهت آموزش کارشناسان روز سه شنبه??/?/?? تشکيل شد.
در اين دوره آموزشي مطالبي پيرامون نحوه برچسب گذاري مواد غذايي ،آرايشي و بهداشتي ،وارداتي ،الزامات برچسب ،ادعاها ،اظهارات ،نشانگررنگي تغذيه اي ،برنامه پايش و پالايش برچسب ها ارائه شد.
درپايان دوره نيز سوالات و مسائل مطرح شده از سوي مسئولين فني توسط دکتر حبيبي مديرنظارت بر مواد غذايي، آشاميدني، آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و دارو، پاسخ داده شد.
: