برگزاري دوره آموزشي بهداشت مواد غذايي در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران : دوره آموزشي " بهداشت مواد غذايي " در روز دوشنبه 5مهر ماه سال جاري در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو با حضور کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذايي برگزار گرديد .
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران : دوره آموزشي " بهداشت مواد غذايي " در روز دوشنبه 5 مهر ماه سال جاري در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو با حضور کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذايي برگزار گرديد .
از آنجا که رعايت بهداشت مواد غذايي در سطح جامعه نقش موثري در حفظ سلامت و ارتقاء کيفيت زندگي آحاد جامعه داردو آشنايي کارشناسان مواد غذايي بعنوان دست اندرکاران حوزه سلامت با ابعاد مختلف رعايت بهداشت مواد غذايي امري ضروري است لذا اين دوره به منظـــــــــور آموزش و افزايش سطح آگاهي و اطلاعات کارشناسان مواد غذايي معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
در اين جلسه توسط مدرس دکتر باقرزاده کارشناس سازمان غذا و دارو آموزش هاي لازم در خصوص مسموميت و بيماري هاي منتقله از آب و غذا به انسان مباحثي شامل انواع بيماري هاي ناشي از مواد غذايي ، فاکتورهايي که در بروز مسموميت هاي غذايي دخيل هستند ، اهميت بهداشت مواد غذايي از ديدگاه اقتصاد ملي ، اجتماعي سياسي و رواني ، عوامل بروز بيماري هاي ناشي از غذا ، مسموميت هاي غذايي ، علائم بيماري هاي ناشي از غذا ، انواع مسموميت ها ، علل وقوع مسموميت ، پيشگيري و کنترل آنها ارائه شد.