برگزاري دوره آموزشي اصول و مباني نمونه برداري مواد غذايي در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
دوره آموزشي اصول و مباني نمونه برداري مواد غذايي روز چهارشنبه 8دي ماه سال جاري توسط اداره نظارت بر موادغذايي آشاميدني آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران در سالن اجتماعات اين معاونت برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران: دوره آموزشي اصول و مباني نمونه برداري مواد غذايي روز چهارشنبه 8دي ماه سال جاري توسط اداره نظارت بر موادغذايي آشاميدني آرايشي و بهداشتي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران در سالن اجتماعات اين معاونت برگزار شد.
دوره آموزشي مباني نمونه برداري با حضور کارشناسان و بازرسان معاونت غذا ودارو وشبکه هاي بهداشت و درمان تحت پوشش با سه اولويت علمي، اجرائي و حقوقي و رويکرد کاملا کاربردي تشکيل گرديد.
در اين دوره مطالبي در خصوص تفاوت هاي نمونه برداري و نمونه برداري تخصصي مواد غذايي ،آرايشي و بهداشتي ،تعاريف و اصطلاحات ،انواع روشهاي نمونه برداري ،اصول نمونه برداري مواد غذايي ،فاکتورهاي موثر بر تعيين حجم نمونه ،مباحث فني و حقوقي در نمونه برداري وبخصوص مفاد صورتجلسه نمونه برداري ،نحوه برخورد با بهر هاي نقص دار و مثال هاي عيني از نمونه برداري محصولات غذايي توسط مدرس جلسه مهندس کاکوئي ارائه شد.
LatentStyleCount="267">