برگزاري جلسه هماهنگي آئين نامه اعطا نشان ايمني و سلامت (سيب سلامت) در معاونت غذا و دارو
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو: اولين جلسه هماهنگي آئين نامه اعطا نشان ايمني و سلامت با حضور مدير و معاون اداره نظارت بر موادغذايي، آرايشي و بهداشتي معاونت غذاودارو، نمايندگاني از کارخانجات لبني داراي درجه Aآ (PRPS بالاتر از 900) تحت حوزه اين معاونت و کارشناس تخصصي مربوطه اين معاونت، 9آذرماه سال جاري در سالن کنفرانس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو: اولين جلسه هماهنگي آئين نامه اعطا نشان ايمني و سلامت با حضور مدير و معاون اداره نظارت بر موادغذايي، آرايشي و بهداشتي معاونت غذاودارو، نمايندگاني از کارخانجات لبني داراي درجهA (PRPS بالاتر از 900) تحت حوزه اين معاونت و کارشناس تخصصي مربوطه اين معاونت، 9آذرماه سال جاري در سالن کنفرانس برگزار شد.
مطابق آيين نامه سازمان غذا و دارو نشان ايمني و سلامت بعنوان يک نشان تشويقي محسوب ميگردد که به فرآورده هاي تهيه شده ازمواد سالم و در شرايط بهداشتي مناسب، اعطا ميگردد. شايان ذکر است اين فرآورده ها ضمن دارا بودن ويژگي هاي خاص شامل خصوصياتي هستند که به ارتقا ايمني و سلامت مصرف کننده کمک مي نمايد.
اين جلسه پيرامون دستورالعمل اجرايي و آيين نامه اعطا نشان ايمني و سلامت توضيحاتي ارائه گرديد.در اين جلسه با توجه به سلامت محور بودن محصولات لبني براي آحاد افراد جامعه و داراي بودن پتانسيل بالاي کارخانجات لبني، نمايندگان شرکت هاي لبني شرکت داشتند.
دکتر عليرضاحبيبي مدير نظارت بر موادغذايي، آرايشي و بهداشتي، مهندس امير فلاح معاون مدير نظارت بر موادغذايي، آرايشي و بهداشتي معاونت غذاودارو، مهندس آمنه شيرايي کسمايي (کارشناس تخصصي کميسيون فني و قانوني ) و نمايندگان شرکت لبنيات پاستوريزه پاک، شير پاستوريزه پگاه تهران و شرکت فرآورده هاي لبني تين (دامداران) دراين جلسه حضورداشتند. گفتني است هدف گذاري هاي لازم در خصوص اقدام اين کارخانجات جهت دريافت پروانه ساختهاي داراي نشان ايمني و سلامت تا پايان سال 94 ، بعمل آمد و تصميمات کلي در خصوص تسهيل روند کاري اتخاذ گرديد.
LatentStyleCount="267">