برگزاري جلسه توجيهي آئين نامه اعطا نشان ايمني و سلامت توسط معاونت غذا و دارو ايران
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو : در خصوص تشويق و ترغيب کارخانجات توليد فرآورده هاي غذايي در خصوص اخذ نشان ايمني و سلامت و همچنين در راستاي ارتقاي الگوي مصرف تغذيه اي جامعه، دومين جلسه توجيهي با سه کارخانه درجه A( باPRPSبالاتر از 900) تحت حوزه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران توسط اداره نظارت بر مواد غذايي، آشاميدني و آراشي بهداشتي 19بهمن ماه سال برگزار گرديد.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو : در خصوص تشويق و ترغيب کارخانجات توليد فرآورده هاي غذايي در خصوص اخذ نشان ايمني و سلامت و همچنين در راستاي ارتقاي الگوي مصرف تغذيه اي جامعه، دومين جلسه توجيهي با سه کارخانه درجه A(PRPS بالاتر از 900) تحت حوزه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران توسط اداره نظارت بر مواد غذايي، آشاميدني و آراشي بهداشتي 19بهمن ماه سال برگزار گرديد.
نشان ايمني و سلامت، نشان تشويقي است که مطابق آيين نامه سازمان غذا و دارو به فرآورده هايي اعطا مي گردد که در توليدشان استفاده از مواد سالم و شرايط خوب بهداشتي را رعايت کرده و همچنين ضمن دارا بودن ويژگيهاي خاص شامل خصوصياتي هستند که به ارتقا ايمني و سلامت مصرف کننده کمک خواهد کرد.
در اين جلسه که با هدف ترغيب کارخانجات درجه A به دليل پتانسيل بالا جهت دريافت اين نشان و همچنين ارتقاي الگوي مصرف تغذيه اي جامعه، تشکيل شد، توضيحاتي پيرامون دستورالعمل اجرايي و آيين نامه اعطا نشان ايمني و سلامت ارائه گرديد. در ادامه در خصوص اقدام اين کارخانجات جهت دريافت پروانه ساخت هاي داراي نشان ايمني و سلامت تا پايان سال 94 ، هدف گذاري هاي لازم بعمل آمد و تصميمات کلي در خصوص تسهيل روند کاري اتخاذ گرديد.
لازم به ذکر است اين جلسات بصورت مستمر با مابقي کارخانجات درجهA تحت حوزه معاونت غذا و داروي دانشگاه ايران برگزار خواهد شد.
اين جلسه با حضور دکتر عليرضا حبيبي مدير اداره نظارت بر فراورده هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي ، مهندس اميرفلاح معاون اداره نظارت بر فراورده هاي غذايي، آرايشي و بهداشتي و مهندس آمنه شيرايي کسمايي کارشناس تخصصي کميسيون فني و قانوني معاونت غذا و دارو و همچنين نمايندگان شرکت صنعتي پارس مينو و شرکت حلوا شکري عقاب و شرکت گلستان تشکيل شد.