• 1395/07/26 - 08:30
  • - تعداد بازدید: 593
  • - تعداد بازدید کنندگان: 593
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه

برگزاري جلسه ارزيابي برنامه هاي پيش نيازي واحدهاي توليدي صنايع غذايي آشاميدني و آرايشي بهداشتي توسط معاونت غذا ودارو دانشگاه ايران

در راستاي ارتقا و بهبود شرايط توليد کارخانجات و با توجه به تاثير مستقيم شرايط فني و بهداشتي واحدهاي توليدي مواد غذايي در کيفيت توليد مواد غذايي ، جلسه ارزيابي برنامه هاي پيش نيازي واحدهاي توليدي صنايع غذايي آشاميدني و آرايشي بهداشتي توسط اداره غذاي معاونت غذا و دارو چهارشنبه 14مهرماه سال جاري در سالن اجتماعات اين معاونت برگزار گرديد.

254752.mp3 برگزاري جلسه ارزيابي برنامه هاي پيش نيازي واحدهاي توليدي صنايع غذايي آشاميدني و آرايشي بهداشتي توسط معاونت غذا ودارو دانشگاه ايران


Normal
0




false
false
false

EN-US
X-NONE
AR-SA

























به گزارش روايط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران : در راستاي ارتقا و بهبود شرايط توليد کارخانجات و با توجه به تاثير مستقيم شرايط فني و بهداشتي واحدهاي توليدي مواد غذايي در کيفيت توليد مواد غذايي ، جلسه ارزيابي برنامه هاي پيش نيازي واحدهاي توليدي صنايع غذايي آشاميدني و آرايشي بهداشتي توسط اداره غذاي  معاونت غذا و دارو چهارشنبه 14مهرماه سال جاري در سالن اجتماعات اين معاونت برگزار گرديد.


پيرامون ارزيابي شرايط توليد در کارخانجات  توسط چک ليست هاي PRPs  که در بازديد هاي کارشناسان مواد غذايي مورد ارزيابي قرار مي گيرد و با توجه به بخشنامه هاي سازمان غذا و دارو در خصوص امتياز PRPs مکتسبه  کارخانه هاي مواد غذايي تقسيم  بندي  شده  ومدت زمان اعتبار  پروانه هاي ساخت (صدور و تمديد )کارخانجات مواد غذايي بر اساس امتياز چک ليست مذکور تعيين مي گردد. اين چک ليست هر 6 ماه يکبار تکميل گرديده و نواقص مشاهده شده به کارخانه اعلام مي گردد .در نهايت اين روش موجب ارتقاء و بهبود شرايط توليد کارخانجات مي گردد.


 در اين جلسه مهندس ارشد رياحي کارشناس مواد غذايي معاونت مروري بر لزوم اجرايي تکميل چک ليست فوق  درفواصل زماني  تعيين شده داشت و به نکاتي در خصوص تکميل چک ليست فوق اشاره کردند . در نهايت به پرسش هاي حاضرين در اين خصوص پاسخ داده شد.


در آخر نيز   مطالبي تحت عنوان " آلاينده ها " توسط مهندس  کاوياني کارشناس مسئول مواد غذايي اين معاونت ارائه شد  و درخصوص انواع آلاينده ها در مواد غذايي ، اثرات آن ها روي بدن ، بيماري هاي ناشي از آن ، نحوه نگهداري مواد غذايي و نقش آن در تشکيل سموم و آلاينده ها نيز مباحثي مطرح و در پايان  نيز به سوالات حاضرين پاسخ داده شد.



DefSemiHidden="true" DefQFormat="false" DefPriority="99"
LatentStyleCount="267">
UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Normal" />
UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="heading 1" />


















UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Title" />

UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtitle" />
UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Strong" />
UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Emphasis" />
UnhideWhenUsed="false" Name="Table Grid" />

UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="No Spacing" />
UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading" />
UnhideWhenUsed="false" Name="Light List" />
UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid" />
UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1" />
UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2" />
UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1" />
UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2" />
UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1" />
UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2" />
UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3" />
UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List" />
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 254752
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings