برگزاري جلسه آموزشي نشانگر رنگي تغذيه اي در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران: در راستاي سياست هاي سازمان غذا و دارو جلسه آموزشي نشانگر رنگي تغذيه اي با حضور مدير اداره نظارت بر مواد غذايي آشاميدني ، آرايشي و بهداشتي معاونت غذا ودارو و مسئولين فني واحد هاي توليدي تحت پوشش دانشگاه ايران در روز چهارشنبه 5 خرداد ماه سال جاري در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران: در راستاي سياست هاي سازمان غذا و دارو جلسه آموزشي نشانگر رنگي تغذيه اي با حضور مدير اداره نظارت بر مواد غذايي آشاميدني ، آرايشي و بهداشتي معاونت غذا ودارو و مسئولين فني واحد هاي توليدي تحت پوشش دانشگاه ايران در روز چهارشنبه 5 خرداد ماه سال جاري در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.
دراين جلسه مباحث پيرامون نشانگرهاي رنگي تغذيه اي با تاکيد بر روش اصولي چه صحيح تر محاسبه چراغ راهنماي تغذيه اي به منظور در ج بر روي ليبل محصولات غذايي توسط مهندس سعيدرضا رضائي دبير کميته طرح نشانگر رنگي تغذيه اي سازمان غذا و دارو آموزش و به پرسش هاي مطرح مسئولين فني در اين خصوص پاسخ داده شد .
در ادامه مباحثي در خصوص بخشنامه کاهش 10 درصدي قند در فرآورده هاي غذايي توسط مهندس فلاح و مهندس مرتضايي کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذايي معاونت غذا و دارو ارائه گرديد.
همچنين به شرکت کنندگان گواهي آموزشي شرکت در دوره نيز اعطا خواهد شد .
LatentStyleCount="267">