• 1398/11/20 - 09:42
  • - تعداد بازدید: 324
  • - تعداد بازدید کنندگان: 324
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران:

برگزاري اولين کارگاه آموزشي تجويز و مصرف منطقي آنتي بيوتيک ها در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران

کارگاه آموزشي " تجويز و مصرف منطقي آنتي بيوتيک ها" روز شنبه 19 بهمن ماه98 در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار گرديد.

255572.mp3 برگزاري اولين کارگاه آموزشي تجويز و مصرف منطقي آنتي بيوتيک ها در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران


برگزاري  اولين کارگاه آموزشي تجويز و مصرف منطقي آنتي بيوتيک ها در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران
 
روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران- کارگاه آموزشي " تجويز و مصرف منطقي آنتي بيوتيک ها" روز شنبه 19 بهمن ماه98 در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار گرديد.
در کارگاه  يک روزه " تجويز و مصرف منطقي آنتي بيوتيک ها "   که با حضور بيش از 70 نفر از کادر درماني بيمارستان هاي تحت پوشش تشکيل شد دکتر مهري محمدي کارشناس تجويز و مصرف منطقي دارو با اشاره به  نقش و ابعاد گسترده و فاجعه ناشي از رخداد مصرف غير منطقي آنتي بيوتيکها و مصرف نادرست آن در جوامع    اشاره کرد و اظهار داشت به لحاظ اهميت وجود آنتي بيوتيک ها در سطح جهاني، هفته اي به نام " هفته آگاهي از آنتي بيوتيک ها" تعيين شده است تا فعاليت هايي در اين حوزه و در جهت جلوگيري از مقاومت ميکروبي صورت گيرد.
وي افزود: براساس آيين نامه هاي وزارت متبوع ،کميته هاي کشوري و دانشگاهي نيز در اين راستا تشکيل شده که وظائفي را بر عهده دارند .
در ادامه دکتر زهرا کريميان داروساز باليني و عضو هيات علمي دانشگاه به توضيحاتي پيرامون اهميت و فعاليت هاي مربوط به آنتي ميکروبيال استوارد شيپ در راستاي تجويز و مصرف منطقي دارو  پرداخت و با اشاره  به نقش گروههاي مختلف حرف بهداشت و درمان( اعم از داروساز، پرستار، دندانپزشک و...  )جهت دستيابي به اهداف مورد نظر ، لزوم آموزش هاي مردمي لازم در اين
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 255572
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings