• 1394/02/28 - 07:30
  • - تعداد بازدید: 767
  • - تعداد بازدید کنندگان: 767
  • زمان مطالعه: 1 دقیقه

بازديد معاونت غذا و دارو از کارخانجات فرآورده هاي گوشتي در راستاي شايعاتي مبني بر استفاده از خمير مرغ و رنگ خوراکي در برخي از فرآورده هاي گوش

به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو: باتوجه به حساسيت خاص برخي از محصولات غذايي از جمله فرآورده هاي گوشتي و شايعه استفاده از خميرمرغ و رنگ خوراکي در چنين فرآورده هايي، بازديدي توسط معاون غذا و دارو، مدير اداره نظارت بر مواد غذايي و اکيپ همراه از يکي از کارخانه هاي توليد فرآورده هاي گوشتي صورت گرفت.

254440.mp3 بازديد معاونت غذا و دارو از کارخانجات فرآورده هاي گوشتي در راستاي شايعاتي مبني بر استفاده از خمير مرغ و رنگ خوراکي در برخي از فرآورده هاي گوش
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو:  باتوجه به حساسيت خاص برخي از محصولات غذايي از جمله فرآورده هاي گوشتي و شايعه استفاده از خميرمرغ و رنگ خوراکي در چنين فرآورده هايي، بازديدي توسط معاون غذا و دارو، مدير اداره نظارت بر مواد غذايي و اکيپ همراه از يکي از کارخانه هاي توليد فرآورده هاي گوشتي  صورت گرفت.
در اين بازديد فني و بهداشتي  که از  قسمتهاي مختلف کارخانه از جمله انبار ها ، سردخانه ها و خط توليد ، مدارک و مستندات  کارخانه صورت گرفت، تخلفي مشاهده نگرديد.
دکتر ولايي معاون غذا  و دارو دانشگاه ايران در جلسه اي که با مديرعامل و مسئول فني اين شرکت داشت ضمن  اعلام آمادگي اين معاونت در جهت ياري رساندن به کارخانجات تحت پوشش اين دانشگاه در جهت به حداقل رساندن مشکلات موجود درامر توليد و ارتقا کيفيت  و سلامت محصولات ارائه شده به دست مردم،  چنين بازديد هايي را لازمه بهبود توليد در بازار دانست.
اين بازديد ها بصورت مداوم و دوره اي توسط اکيپ اداره نظارت بر مواد غذايي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران انجام ميگيرد.
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 254440
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings