• 1395/01/30 - 07:30
  • - تعداد بازدید: 530
  • - تعداد بازدید کنندگان: 530
  • زمان مطالعه: 3 دقیقه

بازديد از شبکه بهداشت و درمان شهريار و شرکت حلواي عقاب در راستاي هفته سلامت توسط معاونت غذا و دارو

به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو: در راستاي هفته سلامت معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران ضمن بازديد از شبکه بهداشت و درمان شهريار و بررسي گزارش عملکرد شبکه مذکور از شرکت حلوا شکري عقاب نيز بازديد کرد.

254653.mp3 بازديد از شبکه بهداشت و درمان شهريار و شرکت حلواي عقاب در راستاي هفته سلامت توسط معاونت غذا و دارو

به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو: در راستاي هفته سلامت معاون غذا و دارو  دانشگاه علوم پزشکي ايران ضمن بازديد از شبکه بهداشت و درمان شهريار و بررسي گزارش عملکرد شبکه مذکور از شرکت حلوا شکري عقاب نيز بازديد کرد.


اين جلسه  پيرامون بررسي عملکرد و مسائل موجود در  شبکه  بهداشت و درمان شهريار با حضور دکتر ولايي معاون غذا و دارو، دکتر حبيبي مدير اداره نظارت بر مواد غذايي معاونت، دکتر واشاني مدير شبکه و کارشناسان معاونت و شبکه شهريار برگزار شد.


دکتر ولايي پيرامون بازديد از شرکت حلواي عقاب گفت : با توجه به خواص درماني و تغذيه اي متعددي که دانه کنجد داراست منبع خوبي از مواد معدني نظير کلسيم ، فسفر و آهن به شمار مي آيد. شرکت عقاب نيز بعنوان يکي از قديمي ترين و بزرگ‌ترين شرکت هاي توليد کننده محصولات بر پايه کنجد در ايران محسوب مي شود.


وي در ادامه به تنوع محصولات سنتي حاصل از دانه کنجد در شرکت عقاب پرداخت و افزود: در حال حاضرمحصولات سنتي حاصل از دانه کنجد شامل انواع کنجد عمل آوري شده، انواع ارده، انواع حلوا، انواع کرم کنجد و انواع سس کنجد مي باشد  که در بسته بندي‌‌‌هاي مناسب به بازارهاي داخلي و خارجي عرضه ميشود.


معاون غذا و دارو به روش توليد کاملا صنعتي و بهداشتي با کم‌ترين دخالت نيروي انساني اشاره کرد و عنوان کرد : اين شرکت با تحقيق و بررسي تکنولوژي‌‌‌هاي روز دنيا در زمينه محصولات بر پايه کنجد و به دنبال آن بهينه سازي و به‌روز سازي انواع ماشين آلات و تجهيزات توليد توانسته به اين روش توليد دست يابد.


به نقل ازباظهارات مسئولين اين شرکت، حلواي عقاب در سال 1323 هجري شمسي توسط مرحوم سيد جليل ناصري پايه گذاري گرديد و در ابتدا فعاليت خود را در يک کارگاه کوچک و در زمينه توليد حلوا در شهر ري آغاز نمود و سپس در طي مراحل توسعه به محل جديد در شهرستان شهريار واقع در حومه تهران انتقال يافت که داراي وسعتي بالغ بر 20000 متر مربع است.


دکتر ولايي به همراه مدير اداره غذا و کارشناسان مربوطه  از بخش‌‌‌هاي مختلف سالن‌‌‌هاي توليد شامل سالن فرآوري کنجد، سالن حلواسازي و سالن فرآورده‌‌‌هاي کنجد با فضايي بيش از 4000 متر مربع، ،انبارها شامل انبارهاي کنجد، مواد شيرين کننده، ملزومات بسته بندي، قطعات فني و ملزومات اداري و محصول نهايي و آزمايشگاه کنترل کيفيت موسسه با فضايي بالغ بر 200 متر مربع واحد پايلوت صنايع غذايي شرکت بازديد کرد.


موسسه مذکور با تامين فضاي کافي و مناسب جهت توليد محصولات بر پايه کنجد ضمن ، رعايت الزامات مورد نياز در کارخانجات توليد مواد غذايي از جمله اصول (GMP)، (GHP) و الزامات سيستم مديريت ايمني مواد غذايي در تلاش جهت اخذ گواهينامه 22000 ISO از اين معاونت مي باشد.


Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 254653
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings