• 1397/07/25 - 11:44
  • - تعداد بازدید: 346
  • - تعداد بازدید کنندگان: 346
  • زمان مطالعه: 2 دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران

ويژه برنامه آموزشي در مدارس به مناسبت روز جهاني غذا توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران

به مناسبت روز جهاني غذا ، ويژه برنامه آموزشي با حضور کارشناسان معاونت غذا و دارو در محل دبستان هاي مناطق 9 و 18 تهران برگزار گرديد.
 

255207.mp3 ويژه برنامه آموزشي در مدارس به مناسبت روز جهاني غذا توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران
 

ويژه برنامه آموزشي در مدارس   به مناسبت روز جهاني غذا توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران

به مناسبت روز جهاني غذا ، ويژه برنامه آموزشي با حضور کارشناسان معاونت غذا و دارو در محل دبستان هاي مناطق 9 و 18 تهران برگزار گرديد.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکي ايران:  به مناسبت فرارسيدن روز جهاني غذا و به منظور ترويج تغذيه سالم وآموزش الگوهاي صحيح غذايي در جهت حفظ سلامت دانش آموزان، طي دو روز سه شنبه و چهارشنبه 24 و 25 مهرماه97 کارشناسان واحد تحقيق و توسعه در  دو دبستان مقطع ابتدايي  حضور يافتند.
دکتر مهري  محمدي کارشناس واحد تحقيق و توسعه ضمن مراجعه به دبستان دکتر شهرياري واقع در منطقه 9  عنوان کرد : توجه به حفظ سلامتي و تغذيه مناسب و سالم  به ويژه در کودکان و نيازهاي تغذيه اي  و بهبود کيفيت غذاي آنها از  اهميت ويژه اي برخوردار است . در اين جلسه آموزشي اهميت وعده هاي غذايي و ميان وعده هاي مغذي بالاخص صبحانه دانش آموزان ، حذف شکر، نمک ، روغن هاي ناسالم ، نوشابه هاي گاز دار و فست فود ها، پرهيز از سرخ کردني ها و جايگزيني آنها با انواع سالم و طبيعي و قراردادن ميوه و سبزيجات در سبد غذايي روزانه از جمله مباحثي بود که  تاکيد شد.
بخش ديگر برنامه آموزشي در تاريخ 25 مهر سال جاري در محل دبستان بقيه ا... واقع در منطقه 18 تهران برگزار شد. دراين برنامه که با حضور 530 نفر از دانش آموزان، مربيان و جمعي از اوليا دانش آموزان برگزار شد، سميه علي پور کارشناس علوم تغذيه و رژيم درماني به آموزش 7 نکته اصلي که براي خريد مطئن و سالم مواد غذايي بايد به آنها توجه کرد،پرداخت و همزمان با توزيع شير در بين دانش آموزان به صورت عملي به آموزش نکات مهم روي بسته ها شامل: وجود آرم سيب سلامت،تاريخ توليد وانقضا،جدول نشانگر رنگي،توجه به نحوه نگهداري محصولات و بيان خواص شير، آموزش گروههاي هرم غذايي و معرفي بهترين انتخاب هاي غذايي و جايگزين هاي مفيد آنها پرداخته شد.
همچنين  علاوه بر اهدء چند جلد کتاب به کتابخانه دبستان و  توزيع شير در ميان دانش آموزان ، مسابقه اي با موضوع "تغذيه سالم" و "توصيه هاي دارويي"  برگزار و به برندگان مسابقه جوايزي اهدا شد.
 
  • گروه اخبار : اخبار
  • کد خبر : 255207
:
کلیدواژه ها
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

Template settings