• 1403/05/28 - 12:10
  • - تعداد بازدید: 120
  • - تعداد بازدید کنندگان: 91
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایران خبر داد:

نحوه شناسایی کالاهای قاچاق خوراکی و آشامیدنی و آرایشی بهداشتی

برگزاری دوره آموزشی برای شهروندان تهرانی در سرای محله ولیعصر عج( شمالی )در منطقه 6شهرداری تهران درباره نحوه شناسایی کالاهای قاچاق خوراکی و آشامیدنی و آرایشی بهداشتی

337080.mp3 نحوه شناسایی کالاهای قاچاق خوراکی و آشامیدنی و آرایشی بهداشتی

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو: کلاس آموزشی تحت عنوان نحوه شناسایی کالاهای قاچاق خوراکی و آشامیدنی و آرایشی بهداشتی در سرای محله ولیعصر عج شمالی خیابان استاد نجات الهی(شهرداری منطقه 6)، با حضور کارشناس این معاونت برگزار گردید. هدف از برگزاری این دوره آموزشی آشنایی با ساختار برچسب اصالت، و تشخیص کالای قاچاق آرایشی و غذایی بود.

مباحث تشریح شده در این کلاس به شرح ذیل است:

-آشنایی با نحوره کنترل مندرجات اقلام آرایشی و غذایی تولید داخل

-آشنایی با ساختار برچسب اصالت و سلامت کالا

-مضرات کالاهای وارداتی قاچاق و غیر مجاز آرایشی و غذایی

- آشنایی با مفاهیم UID، GTIN، Batch Number، QR Code،TTAC.

-کالاهایی که نیازمند برچسب اصالت هستند.

- بررسی راه های شناخت برچسب اصالت تقلبی و اصیل.

-فرایند بازرسی و تشخیص کالای آرایشی و غذایی وارداتی قاچاق.

-آشنایی با نرم افزار TTAC  

  • گروه اخبار : اخبار معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 337080
:
کلیدواژه ها
محمد اژدری
خبرنگار

محمد اژدری

نظرات

0 کامنت برای این مطلب وجود دارد

کامنت

Template settings