برگزاري دوره آموزشي نشانگر رنگي تغذيه اي در معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران در هفته سلامت
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران: در راستاي استقبال از هفته سلامت با توجه به اهميت اصلاح الگوي مصرف کننده از طريق طرح نشانگر تغذيه اي ، جلسه آموزشي نشانگر هاي رنگي تغذيه اي روز سه شنبه 31 فروردين ماه در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي معاونت غذا و دارو دانشگاه ايران: در راستاي استقبال از هفته سلامت با توجه به اهميت اصلاح الگوي مصرف کننده از طريق طرح نشانگر تغذيه اي ، جلسه آموزشي نشانگر هاي رنگي تغذيه اي روز سه شنبه 31 فروردين ماه در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو برگزار شد.
در اين جلسه مهندس رضايي مسئول طرح نشانگرهاي رنگي تغذيه اي سازمان غذا و دارو بعنوان مدرس جلسه به آموزش مسائل کليدي در حوزه نشانگرهاي تغذيه اي بعنوان راهنماي سريع جهت نشان دادن اطلاعات تغذيه اي محصولات غذايي ،پرداخت.
چالش هاي طرح نشانگرهاي تغذيه اي و همچنين مشکلات اجرائي اين طرح از ديگر موارد پرداخته شده در اين جلسه به شمار مي آيد.
اين دوره آموزشي که با حضور کارشناسان کنترل مواد غذايي معاونت غذا و دارو و شبکه هاي تابعه معاونت تشکيل شد، راهکارهاي موثر اجرائي شدن طرح نشانگر هاي تغذيه اي مورد بحث و بررسي قرار داده شد و به سوالات مطرح شده در اين حوزه پاسخ داده شد.
LatentStyleCount="267">